Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

 • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Dragon Slayer EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Dragon Slayer EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Dragon Slayer EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Dragon Slayer EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Dragon Slayer EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Dragon Slayer EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Dragon Slayer EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Dragon Slayer EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Dragon Slayer EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Dragon Slayer EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Dragon Slayer EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Dragon Slayer EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Dragon Slayer EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Dragon Slayer EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Dragon Slayer EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Lige nu er det Ons jan 29, 2020 11:39 pm


KONKURRENCER DER KØRER I ØJEBLIKKET:

 • Start

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Charis

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Porten


  Porten fører ud til skoven, hvor der er en del, der forsvinder ude. For at kunne komme igennem porten skal man have et pas. Har man ikke det, er det ikke muligt at komme til de andre byer. Porten er bevogtet døgnet rundt med vagter for at sørge for at indtrængene ikke kommer ind i byen.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Midt stræden


  Midt stræden findes der en masse små boder. I den ene ende af stræden peger byen ud imod en port, hvor trolde og elvere tit kommer ind for at handle og sælge forskellige ting. Stræden er ret simpel, der er et par højhuse til udlejning. Der er brosten på jorden, og karavaner kører ofte afsted med cirkus og den slags ved hjælp af den vej.
  3 Emner
  19 Indlæg
  ~ Master ~ *
  Man okt 29, 2012 10:03 pm
  Mei-Mei Alice. Vis sidste indlæg
 • Gågaden


  Gågaden er et aktivt sted i Charis. En hel del bor i lejlighederne, og folk, der laver hjemme høst eller tøj, sælger det ofte her.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Revin street


  Revin street ligger ikke så langt væk fra det centrale Charis. Det er et fint kvarter, hvor mange veldannede mennesker bor. Husene er 1-3 etager. Der findes også ejendomme med lejeligheder i 2 etager.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Revin Park


  Parken er et meget stille og roligt sted. Den er udstyret med en masse pynte genstande, som gør at dets udseende er helt fantastisk. Der ligger også en lille sø inde i parken, som mange fine folk fisker eller tager på robåds tur ved.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Charis Gymnasium


  Charis Gymnasium er, hvor de fleste tager hen efter grundskolens forløb. Herfra går de videre til universitet. Charis Gymnasium er det andet gymnasium på Triskir. Gymnasium'et er stort og er lavet af marmor. Det holder godt på varmen. Det ligger ikke særlig langt væk fra en botanisk have, som eleverne ofte bruger i deres undervisninger.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Skjall Botanisk Have


  Den botaniske have ligger lige ved siden af Gymnasiet. Det er oversået med tusindvis af forskellige planter. Dermed er der også op til flere forskellige dyr. Man kan næsten kalde det en Mini Zoo.
  1 Emner
  3 Indlæg
  Gone in the morn...
  Tirs okt 16, 2012 11:27 pm
  Skye Reynolds Vis sidste indlæg
 • Kihlek Center


  Dette er et storcenter, hvor de fleste moderen butikker ligger. Det vil sige, de går ikke under helt de samme navne, men det er noget alla samme tøjstil, som dem vi har idag.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Da Cralia Grundskole


  Grund skolen er, hvor de unge børn fra alderen af 6-15 år opholder sig. Skolen er stor og lavet af mursten og træstammer. Der er en grøn skolegård i den ene afdeling og en lavet af cement i den anden afdeling.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Shasti Kvarteret


  Shasti kvarteret er et dunkelt sted, hvor de urene mennesker og dem, der er helt nede i fødekæden, bor. De fleste er afhængige af stoffer eller er arbejdsløse.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Charis Sø


  Charis sø er en dyb gående sø, som mange er igang med at efterforske. Man mener at det er et velegnet fisker sted, men der lever tusindvis af frygtindgydende monstre som man skal passe på. De fleste mener dog at det bare er skrøner, og kællinge historier.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Glar Faldet


  Glar Faldet, er et dødbringende lavine område. Man skal være forsigtig med hvad man siger og hører. Mange tror at der er nogle isdæmoner der holder til deroppe. Glar Faldet er et isdækket område, med indre smeltninger, som gør det let for folk at træde forkert og være fanget forevigt i den bidende vind.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Charis Kirke


  Charis kirke bliver flittigt brugt. Den bliver bevogtet hele døgnet rundt i tilfælde af at uvelkomne skabninger skulle nedrive den eller lave hærværk.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • 2 Emner
  30 Indlæg
  The Approaching ...
  Søn sep 23, 2012 2:58 am
  Anonymous Vis sidste indlæg
 • Moxt

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Porten


  Ligesom ved de andre byer har Moxt også en port, som lader andre folk komme ind og ud. Ved moxt er det dog sådan, at fordi det er en så vigtig by for Triskir, er der nat lukning. Har du en vigtig, og gyldig skriftlig grund til at overtræde passagende har du lov til at komme indenfor. Ellers ikke.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Havnen


  Havnen er et meget aktivt sted, de fleste boder og vigtige handels steder findes her. Dermed bliver der tit holdt festival her, og teater optræden.
  2 Emner
  15 Indlæg
  Only wolf? (Skye...
  Ons okt 17, 2012 9:48 am
  Skye Reynolds Vis sidste indlæg
 • Dos Stræden


  Dos Stræden er en lang stræde der består af en masse etage bygninger hvor der kan blive uddelt lejligheder. Det er en festlig by, hvor der er en bro på den anden side der fører hen til den lidt mere dunkeler del.
  1 Emner
  181 Indlæg
  Pictures of a dr...
  Tirs nov 13, 2012 7:06 am
  Amaranth Vis sidste indlæg
 • Ocuir Gaden


  Ocuir Gaden er en meget kendt gade, da der en masse dyre, og gode butikker. Den bliver brugt af de fineste folk, blandt andet kongen. Der er både kroer og skræddere, smede, og våben butikker. Alt det man nu kan have brug for, til bedste kvalitet.
  3 Emner
  33 Indlæg
  i fanger mig ald...
  Fre sep 21, 2012 6:18 am
  Jennifer Vis sidste indlæg
 • Letocal Kvarteret


  Letocal Kvarteret er her hvor de beskidte bor. Med andre ord, de syge de svage, de hjemløse. By delen er snavset beskidt, og fyldt med baktier. Den ligger lige over for Dos street hvor det eneste der adskiller dem er broen. Stedet her er meget ufrugtbart, og der falder ofte regn i den her del af Moxt.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Torvet


  Torvet er en stor rund plads, med rasturenter og en lige udgang til Caesin Skoven.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • 1 Emner
  4 Indlæg
  To shapes living...
  Ons okt 24, 2012 8:49 am
  Oliver G. Manors Vis sidste indlæg
 • Moxt Hotel


  Hotellet i Moxt er flot. Det er en lidt gammel murstensbygning, hvor hallen består af gamle træbreder og er indrettet med henblik på et skib. Værelserne er generelt flotte, men der er også både overklasse og underklasse værelser alt afhængigt af, hvor mange penge, man vil betale.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Xarzith

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Porten


  Porten er bevogtet døgnet rundt. Man kommer ikke ind uden et pas. Porten er høj og har nogle fine udskæringer. Den fører en ud til skoven Caesin, og stranden sammen de mange søer.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Raven Street


  Raven Street er en fin bred gade, som er overbegroet med grønne træer og planter. Der er lejligheder og villaer på begge sider af den store gade. I midten af en mindre rundkøreles er der et springvand. Gaden er næsten altid travl på grund af folk der skal fra og til. Der bliver ofte holdt optog her.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Kifel Diskotek


  Kifel Diskoteket er et stort diskotek der kan rumme to ejendomme til sammen, det er en stor lade som der er blevet optændt noget lys i. Der er en masse træer rundt om og ligger der i udkanten af Xarzith.
  2 Emner
  21 Indlæg
  endnu en aften...
  Tors okt 04, 2012 12:46 am
  Jennifer Vis sidste indlæg
 • Midt Byen


  Midt byen er et stort sted, der nærmest kan måle sig med en labyrint. De fleste indbyggere har også et kort, eller en navngivtør med sig, så de kan finde rundt. De fleste går ikke længere end hvad de selv kan huske at gå til. Midt byen er fyldt med kiosker, butikker, rasturanter, og job steder. Den stor for den hovedsaglige arbejdskraft på Triskir.
  3 Emner
  28 Indlæg
  Hiding in the da...
  Tirs nov 06, 2012 4:21 am
  Oliver G. Manors Vis sidste indlæg
 • Xarzith gymnasium


  Folk tager herhen efter folkeskolen, og efterfølgende kan man vælge at tage på universitetet. Gymnasiet er stort og bygget meget enkelt op i sten, som kan give det et lille præg af borg eller kirke på grund af det store ur, der hænger i midten af skolen. Hvis man dog kommer ind på gangene og går rundt på skolen finder man dog ud af, at den store skole faktisk er indrettet med det lækreste inventar og andre genstande - hvilket også gør den godt bevogtet.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Xarzith Universitet


  Xarzith er den eneste by der er besiddelse af et Universitet. Der er mange unge så som gamle mennesker der kommer her til for at tage på en længere uddannelse. Universitet rummer stort set alle mulige uddannelser som man kunne tænke sig.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Hykin Park


  Hykin park, er en stor park, som rummer et stort areal i midten af Xarzith, det har store træer, og gigantiske blade.
  1 Emner
  4 Indlæg
  ~ Pulse ~ *
  Søn okt 14, 2012 8:19 am
  Verya Vis sidste indlæg
 • Xarzith kathedral


  Den er prangende og tårner op midt inde i byen med sit murstens spir og ur på midten af tårnet. Den er bygget op i sten, men har nogle flotte udsmykninger med diverse religiøse skabninger. Det er her, hvor overhovedet af kirkerne i Triskir holder til og holder sine egne prædikener. Hvis man skal have den ultimative frelse, skal man også tage til denne storslåede katedral, hvor der ikke mangler noget hverken indvendigt eller udvendigt.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Xarzith Hospital


  Xarzith Hospital er det største Hospital i hele Triskir. Der kommer flere hundrede ind hverdag, med skader, som skal undersøges.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Zulf Center


  Zulf Center har altid det nyeste, nyeste nye, en masse daglig vare butikker, og små elektroniske ting som man måske kunne benytte sig af i lejligheden. Det er et oplagt sted at tage hen når man skal ud og købe ting til sin lejlighed. Stedet har også et fitness center.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Xarzith Grundskole


  Xarzith grund skole, er en stor bygning, der går fra 0-10 dermed er der en anden afdelling af den som er beregnet til drage ridderne. Skolen er lavet ud af marmor, og stål, og holder derfor rigtig godt.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Slathalin Drage Ridder Skolen


  Slathalin Drage Ridder Skolen, optræner de mange elever der har en drøm om at blive drageridder. Skolen er ekstrem stor, og har nogle store udendørs områder, som blandt andet er livsfarlige. Kun dem der bliver optaget eller ikke er døde under træningen kan komme herind.
  1 Emner
  12 Indlæg
  Distant dreams o...
  Ons okt 03, 2012 8:48 pm
  Mei-Mei Alice. Vis sidste indlæg
 • Kongehuset


  Dette er kongehuset tilhørende menneskenes konge og dronning. Det er bygget af rå sten i gammel stil, hvilket gør det svært at opvarme. Dog er det flot indrettet, med fantastiske vægge og skulpturer indenfor og enhver kunstelsket vil elske dette sted. Der er en stor labyrint i haven. Så stor, at der er nogle små søer og træer rundt omkring med tilhørerne bænke, hvor man kan sidde og slappe af. Hvis man går derind uden nogen ved det, er der sandsynlighed for, at man ikke kommer ud igen, så det anbefales, at man melder sin indtræden i labyrinten til noget. Dog skal man have tilladelse til at komme ind i kongehuset, før man kan gå ind i denne labyrint.
  1 Emner
  1 Indlæg
  Åbningen på Hall...
  Fre nov 02, 2012 7:50 am
  Amaranth Vis sidste indlæg
 • Kloakkerne


  Kloakkerne er et godt tilholdssted for hjemløse Xarzith. De fleste opholder sig der om natten, så de kan få varmen, og kommer op til overfladen igen om dagen. Lige som her er det også muligt at kunne finde vejen til Onureth Øst.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • 0 Emner
  0 Indlæg

 • Taul

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Porten


  Tauls Port ligger på den vestlige side af byen, og har udsigt ud til Verthi Bjergene. Den er bevogtet døgnet rundt, af minimum to vagter.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Xiiva Stræden


  Xiiva stræden, er det mest kendte sted, at købe gode men også billige fisk. Derudover skal man heller ikke gå længe, før end folk tilbyder alskens stof, og tøj. De bedste kokke kan let findes i de mange krostuer.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Taul Fisker havnen


  Fisker havnen, er der en masse store fisker skibe, samt små joller, der er befæstet fast til kanten. Fiskerne tager herfra og ud på øerne som ligger øst for byen.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Bådkajen


  Her holder alle normale indbyggere til med døren både. Der er lange moler ud, hvor der er både - både store som små - på hver siden, og det er det perfekte sted til at nyde en solopgang. Lige ved siden af er der en fiskerestaurant, iskiosk og nogle toiletter.
  1 Emner
  3 Indlæg
  sys baby sys - S...
  Ons okt 03, 2012 11:03 am
  Jennifer Vis sidste indlæg
 • Ulhar Sumpen


  Ulhar sumpen, ligger en smule i udkanten af Taul, men det er et stort område, som har en meget fordig undergrund, der er en del frøer, og fisk der lever her omkring. Dog er det også muligt at blive bidt af nogle nærrige store fede iler. Ellers virker stedet ganske harmløst.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Taul grundskole


  Grundskolen i Taul er kun til stede for, at man ikke behøver sende sine 6 årige børn til Xarzith eller Charis. Skolen er ikke særlig stor og har ikke engang en legeplads i gården, men er bare en bygning af træ. Skolen er generelt set ikke særlig god.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Flura klippe delen


  En stor del af Taul ligger på en klippe, det meste af denne klippe bliver kaldt Flura delen. En masse af de rige mennesker bor i denne del, af byen. Man har direkte udsyn ud til havet herfra, og man kan lige se de små øer i udkanten af Taul.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Fiskerimuseum


  Museet er ikke særlig stort, men dog er det der. De viser fiskerihistorien igennem årtierne og ellers er der ikke særlig meget. Det bliver bestyret af frivillige, og hvis det går dårligt, er befolkningen i Taul med til at holde den kørende ved at donere penge.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Taul hotel


  Hotellet i Taul er ikke særlig stort, men det har nok værelser til at rumme alle rejsende, som vil prøve lykken med guldet, bjergene eller bare opleve fiskerbyen. Værelserne er ikke de flotteste, men hvis man gider betale en smule ekstra kan man få et okay værelse.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • 1 Emner
  5 Indlæg
  Ohh another mix?...
  Fre okt 26, 2012 6:09 am
  Sajro Vis sidste indlæg
 • Okartiel

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Porten


  Porten er strengt bevogtet hele tiden. Den vender ned imod Dara (syd). Om dagen er den åben, hvor man bare skal vise sit pas for at komme frem og tilbage, men om natten er porten lukket og kun bevogtet indefra, hvor man skal have en aftale for at komme igennem.
  1 Emner
  5 Indlæg
  ~ Obsessed ~ *...
  Søn okt 14, 2012 12:58 am
  Su Vis sidste indlæg
 • Okartiel havn


  Både i alle afstøbninger ligger i denne havn, men alligevel er der altid plads til en ny båd, som kommer over fra fastlandet. Dog for at kunne lægge til kaj skal man vise pas ellers bliver man smidt ud igen med det samme.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Gua strædet


  Vejene er brede og lange, hvor husene står på rad og række på hver side af vejen. På hver side er der butikker af alle afstøbninger. Strædet går ned imod kirken og markedspladsen.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Okartiel plads


  Pladsen næsten inde i centrum fra byen, men stadig kun et stenkast væk fra havnen. Den ligger centralt til alt. Omkring er der 2 og 3 etagers bygninger, som både består af butikker, men også lejligheder og nogle af stederne er der endda et enkelt hus - disse huse er dog dyre. Midt inde i pladsen er kirken, som danner grundlaget for denne plads. Rundt omkring på den runde plads er boder, som sælger alt mellem himmel og jord. Dog skal man passe på, da nogle personer går rundt og stjæler, dem kan man dog let genkende ved at se, om de mangler en finger, da Orkartiel har en vane med at hugge en finger af, for hver gang man tager den pågældende person i at stjæle. Ved vestsiden af pladsen er der et lille platform, hvor der står en gabestok på. Her kan man også blive udstillet til frygt for alle andre, hvis man overtræder nogle regler, som kirken mener er forrykte.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Okartiel grundskole


  Skolen er gjort meget ud af. Den er bygget af mursten, hvor man har trægulv indvendigt. Den er 3 etager højt fyldt med klasselokaler, hvor eleverne både bliver belært, men også får tilegnet sig et streng normset. I skolegården er der en legeplads og et græsområde med nogle bænke, så man sidde og slappe af.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Lehhav Park


  Denne park er også lidt lignende en legepark, hvor der er et stort område med gynger og alt, hvad hjertet kan begære for et barn. Parken ligger tæt på skolen, så efter skoletid er mange børn derover for at fejre skolens afslutning.
  1 Emner
  10 Indlæg
  Træstammefort og...
  Ons okt 31, 2012 6:44 am
  Amaranth Vis sidste indlæg
 • Turar Center


  Centeret er storslået med dens lange hvide stengange og glasvinduer til alle sider, hvor butikker i alle afskygninger er. Hvis du mangler noget, så kan du finde det her. Uanset om det er ny eller gammel elektronik eller tøj og mad.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Klosteret


  Klosteret i Okartiel er meget værdsat for det fremstilling af vin. Det er både et munke- og nonnekloster, men disse brødre og søstre lever adskilt. Der er både en abbedisse og en abbed. De har en masse marker omkring sig og står selv for at fremstille så meget som muligt. Der er også en eremit, som tiltrækker mange mennesker til, for at spørge om alt muligt.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Boligkvarteret


  Dette er her, hvor alle familierne i Okartiel bor. Det er et rolig - nogen gange for roligt - kvarter. Der sker ikke rigtig noget, men det er sikkert.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Kloakkerne


  Mange af de lidt mere 'skumle typer' holder til hernede. Der bliver handlet sort med alt muligt, så hvis man ønsker noget kan man sagten komme herhen for at få det. Man skal dog bare være opmærksom på, at engang imellem bliver kloakkerne ryddet helt, først af Okartiels vagter, og hvis man derefter ikke er kommet væk fra dette sted efter vagterne er gået, så bliver man skyldet ud i floden. De oversvømmer nemlig kloakkerne, og hvis man først ender nede i floden (og det skal siges man ikke bliver smidt ud i overfladen af floden, men helt nede ved bunden), så skal man være meget heldig for at overleve.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • 0 Emner
  0 Indlæg

Hvem er på nu
Hvem er på nu

Der er i alt 3 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 3 gæster
Flest brugere online på samme tid var 39, Man aug 05, 2019 1:25 pm

Registrerede brugere Ingen


No users have a birthday today
No users are having a birthday in the upcoming 7 days

Legend : [ Administrators ][ Hjælpe Admins ][ Redaktør ][ Blandings Race ][ Drow ][ Dværge ][ Dæmoner ][ Lys Elver ][ Engle ][ Mennesker ][ Trolde ][ Larvae ][ Vampyrer ][ Varulve ]

Statistics

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg

Der er i alt 42 tilmeldte brugere

Den sidst registrerede bruger er Auden


 • Nye indlægNye indlæg
 • Ingen nye indlægIngen nye indlæg
 • Forum er låstForum er låst