Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Hiding in the dark // Oliver G. Manors EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Amaranth on Tirs sep 25, 2012 5:36 am

Tid: 03:00
Sted: Xarzith Midt Byen
Omgivelse: Få fulde/letter beruset personer, som kan gemme sig inde i skyggerne, hvis man ikke er opmærksomme nok. På grund af nymånen og nogle ødelagte gadelamper er nogle steder i de smalle gader helt mørke.
Vejr: Der er nymåne, men masser af stjerne, ingen skyer, men en smule vind og koldt.
____________________________________________________________________________________________________________________________________


Det brune hår var sat op i en kunstfærdig frisure, og selv vinden, som krøb forbi engang imellem kunne ikke rive friuren ud af sine spænder og elestikker. Den tynde læderjakke, som hun havde valgt passede godt til den sorte kjole varmede hende lidt, men langt fra nok. De grønne øjne havde fokus på veninden ved siden af hende, som gik en smule usikkert. Venindens røde hår gav et specielt skær fra sig, når de gik under en gadelampe, men det var tydeligt, at hun var 100 % mennesker. På trods af det smukke ydre, så havde veninden sine fejl, som kun mennesker kunne have.

”Amaranth, jeg har det ikke så godt…” Den rødhåredes stemme var svag, og det var tydeligt, at hun ville have bedst af at sove rusen ud i sin egen seng. Veninden stoppede med at gå og stoppede op inde i et af de mørklagte områder, hvor hun lænede sig op ad væggen.

Amaranth gik straks over til veninden og lagde en arm rundt omkring hende. ”Vi skal bare lidt længere, så kan du komme hjem og sove,” hun svarede veninden så blidt hun kunne, og holdt en tanke inde i sig selv. Det var ikke de rareste mennesker, som gik forbi dem, og man vidste aldrig, hvad de kunne finde på. Stille bed Amaranth sig i læben og skævede over på en mand, som gik midt ude på gaden med blikket rettet mod de to piger. Et håb om at han bare ville gå videre brændte inde i hende.

Amaranth
Amaranth
Hjælpe Admin

ANTAL INDLÆG : 180

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Oliver G. Manors on Ons sep 26, 2012 1:35 am

Manden der gik midt ude på gaden, blev der holdt øje med, af flere end blot den ene kvinde, længere nede af gaden, i modsatte retning af hvad de to kvinder havde gået, kom der en anden mand, en ung mand iført en sort frakke, og sorte strammebukser og et par lange støvler.
Han blik var fæstnet ved denne ene mand, der stirrede på kvinderne, han vidste ikke at dette var kvinder endnu, men han kunne regne det ud, han fortsatte dog bare i det samme tempo som aftenen før.
Spændt på hvordan alting ville blive, hvis manden ikke gik forbi, og hvis han blandede sig, hvordan ville det så blive, eller endnu bedre ville kvinderne kunne forsvare dem selv? Han smilede ved tanken og var næsten nået hen til manden og gyden.
Oliver G. Manors
Oliver G. Manors
Newbie

ANTAL INDLÆG : 20

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Amaranth on Søn sep 30, 2012 2:12 am

De grønne øjne hvilede i alt for kort tid på venindens røde hår, som omgav det næsten helt grønne ansigt, før hun kiggede tilbage på manden. Hans blik var vildt, og øjnene virkede næsten helt røde, men da han kom tættere på dem, kunne hun tydeligt se, at hans øjne var mere brune end røde. Hendes greb om venindens skuldre strammede sig en smule mere. Uden at tage øjnene væk fra den nærmende mand henvendte hun sig til sin veninde: ”Vi skal altså videre nu.” Hun vidste godt, at hun i princippet kunne løbe væk og lade alt ligge på veninden, men sådan var hun ikke. Veninden bevægede sig en lille smule, men det var nedad i stedet for den ved hun selv ville have. Grebet om venindens skuldre havde ikke længere noget at holde fast om, da veninden havde sat sig ned på jorden, og i stedet stod hun stille med siden til en mand, som næsten stod lige foran hende nu.

Et smil med hvide tænder og vilde brune øjne mødte hende. ”Hej smukke,” Sagde han, da han stod lige foran hende. Hun havde vendt sig, så hun stod med fronten hen imod ham, men fortrød med det samme, da hun lugtede hans ånde. En dunst af alkohol omsvøbte hende, og hun følte, hun skulle kaste op. Han gav hende et elevator blik og for en gang skyld ønskede hun, at hun ikke havde gjort så meget ud af sig selv, og smilet på hans ansigt fik hende til at ønske sig bare lidt mindre perfektionistisk. ”Skulle vi ikke…” Han lagde sin hånd på hendes arm.

”Slip mig,” Hvæsede hun og fjernede hans hånd. Hun vidste, at hun ikke skulle op at slås, da hun aldrig havde været god til det. Manden satte sine hænder op imod muren, så han havde afspæret hende muligheden for at flygte.

”Nu ikke noget med at være så sur, så ondt kommer det jo ikke til at gøre,” Han smilede ondt og endnu engang blev hun omringet af alkohollens dunst.
Amaranth
Amaranth
Hjælpe Admin

ANTAL INDLÆG : 180

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Oliver G. Manors on Man okt 01, 2012 1:40 am

Oliver så at manden var ovre ved de to kvinder, og et smil strøg over hans læber, hmm, så det var mandens plan, lige som han havde troet, han drejede så ind ad samme gade som de stod på og sagde med et stort smil "Jeg har ledt overalt efter jer, hvor har i været?" Han så så koldt og dømmende på manden, føj hvor han stank af alkohol, han lagde hånden på mandens skulder og spurgte "Jeg syntes at du burde finde dig et andet sted at være nu, vi skal nå noget vigitigt." Hans toneleje var koldt og han strammede grebet om mandens skulder, og et sadistisk smil spillede koldt på hans læber, inden han vendte hoved imod kvinderne og spurgte den stadig stående kvinde "Hun har drukket for meget, har hun ikke?" han gjorde tegn til den rødhårede, der sad på den kølige jord.
Oliver G. Manors
Oliver G. Manors
Newbie

ANTAL INDLÆG : 20

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Amaranth on Søn okt 07, 2012 9:15 pm

Amaranth lukkede sine øjne og mærkede, hvordan alle sine fingerspidser begyndte at sitre en lille smule under al den energi, der var blevet rykket ud i dem. Langsomt bevægede hun sin hånd hen imod hans arm. Ord fløj rundt inde i hende hoved, men blev til sidst sat sammen til en lille sætning, som gav mening i forhold til, hvad hun ville have ud af dette. Alt stoppede op, da hun hørte en anden mands stemme. Hendes blik vendte en smule tilbage, og hun fikserede det omkring den ny ankommende mand. Aldrig havde hun set ham, men hun høre, at han bare ville hjælpe dem.

Hendes ord røg ikke over hendes mund, da hun var forbavset over denne venlighed over at hjælpe folk uden grund. Et smil løb over hendes læber af uforklarlige grunde, måske var på grund af venligheden eller måske at manden med alkoholånden var på vej ned ad gaden. Hendes fingre sitrede stadig en smule, men langsomt fik hun energien bevæget væk derfra og tilbage i hele kroppen, hvor det hørte til. Smilet på hendes læber forstummede, da manden vendte sig om og så på hende. Hun skulle ikke vise, at hun havde haft brug for hans hjælp, man vidste aldrig, hvad folk kunne finde på.

”Jo,” hun nikkede stille, ”jeg prøver at få hende hjem til sig selv.” Hun gik over til veninden og satte sig på hug ved siden af veninden og lagde din lidt kølige hånd over på venindens skuldre. Kort drejede hun blikket op imod manden igen. ”Mange tak for hjælpen,” hun smilede kort og venligt til ham, dog var dette mest af alt høflighed.

Hendes opmærksomhed rettede sig igen hen imod veninden, ”kan du stå?” Hun rejste sig op og så ned på veninden, der prøvede at rejse sig op ved hjælp fra væggen, men i stedet for at rejse sig op endte hun med at dreje hovedet en smule og derefter kaste op.
Amaranth
Amaranth
Hjælpe Admin

ANTAL INDLÆG : 180

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Oliver G. Manors on Man okt 08, 2012 9:58 am

Oliver skar ansigt at veninde da hun kastede op og spurgte "Er hun normalt sådan når hun drikker?" Han undrede sig lidt, hvorfor var hun ikke fuld som sin veninde, han så på det røde hår og tænkte kort over det hele, men kom fra det igen, nu spurgte han blot sig selv om hvorfor han havde hjulpet hende, det var jo ikke fordi at han havde brug for at slukke sin tørst, den var blevet slukket ikke længe inden han begav sig ud på gaden, han sukkede let og spurgte, meget imod sin vilje, "Har I brug for noget mere hjælp?"
Oliver G. Manors
Oliver G. Manors
Newbie

ANTAL INDLÆG : 20

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Amaranth on Tirs okt 09, 2012 1:01 am

De grågrønne øjne rykkede sig frem og tilbage mellem manden og veninden. Det røde hår på veninden plejede normalt at være storslået og få mange fyre til at finde hende attraktiv, men lige nu kunne hun ikke forestille sig, at nogen ville tænke sådan om hende. Øjnene endte oppe på manden, og hun lavede en tvivlende grimmasse. ”Normalt ikke. Nogen gange drikke hun dog for meget. Men hun har næsten lige slået op med sin kæreste, så hun skulle glemme ham,” hendes blik faldt ned over det røde hår, og hun lod en hånd kort hvile på det, før hun igen rettede opmærksomheden mod manden foran hende.

”Du må meget gerne hjælpe mig med at få hende rejst op og se, om hun derfra kan gå alene,” hun nikkede en gang efter hun havde sagt det, ”og hvis hun ikke kan, så kunne det være fantastisk, hvis du ville hjælpe mig med at støtte hende et stykke af vejen.” Hun sendte ham et bedende blik, så han vidste, at hun ville værdsætte hans hjælp, men han dog stadig kunne sige enten ja eller nej.

Gaden omkring dem var næsten helt stille, en ny mand var på vej ned ad gaden, og de grå grønne øjne kunne ikke gøre andet end at følge personen. En evig frygt luede altid, når man gik rundt på disse gader. Et sitren begyndte i hendes fingrespidser igen. Helt ukontrolleret havde hun haft lyst til at beskytte sig med sin egen form for hjælp, men selv at få denne sitren i gang kunne tage på hendes energi, så det var ikke et klogt fænomen. Hurtigt fik hun basket følelsen væk fra fingerspidserne, og hun trådte et skridt væk fra muren, stadig med blikket rettet mod personen, som kom gående ned ad gaden. På grund af manglende månelys gjorde det hende bare mere ængstelig.
Amaranth
Amaranth
Hjælpe Admin

ANTAL INDLÆG : 180

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Oliver G. Manors on Tirs okt 09, 2012 7:19 am

Oliver smilede blidt og sagde blot, mens han vendte sig imod personen "En dum måde at prøve at glemme en eks kæreste på, men det må hun vel selv om, og jo, jeg vil da gerne hjælpe dig, uanset hvad."
Og da han havde fronten imod manden, så han blot på ham og tænkte "Endnu én? Hvor mange ulykkelige og liderlige mennesker skal man møde på en aften?!" Han sukkede let og trådte et skridt hen imod manden og spurgte "Hvad vil du her?" Hans smil var koldt og hårdt og han lagde irriteret armene over kors, han gad virkelig ikke en til fuld mand, men vent denne mand hverken vaklede eller lugtede af alkohol, hvad for en var han, hmm, der var jo mange muligheder, han kunne være en voldtægtsforbryder, morder eller en tyv? Han iagtog ham blot og ventede svar fra sit spørgsmål.
Oliver G. Manors
Oliver G. Manors
Newbie

ANTAL INDLÆG : 20

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Amaranth on Tirs okt 09, 2012 11:42 pm

Langsomt forsvandt tankerne om, at den hjælpsomme mand foran hende skulle være ude på noget. Hans blide smil og hans kommentar fik ham til at virke som en, der bare gerne ville hjælpe. Et kort nik og et feminin, skævt smil røg over hende ansigt. ”Ja, men nogen gange har man vel bare behov for at glemme nogen ting.” Tanker vandrede rundt i hendes baghovedet og skreg på at komme frem, men hun undertrykte dem, som hun så lykkeligt havde gjort i så lang tid. Det havde aldrig egnet sig at græde eller dvæle ved fortiden, når der var intet, man kunne gøre, ved det.

Hendes blik røg over på den hjælpsomme mand, da han rykkede på sig. Normalt plejede der at komme en, nogen gange to, og hvis hun var heldig ingen, men for det meste var der altid en eller anden i fuldskab, der havde troet, at hun ville noget. Sådan havde det altid været, og sådan ville det altid blive. Godt nok var det en ubehagelig følelse, men sådan var livet vel nu engang. ”Det plejer at ske ofte, at det komme nogen hen…” hun havde ingen idé om, hvorfor hun havde svaret ham, da det ikke virkede som et spørgsmål til hende. Hendes blik flakkede hen på manden, og hun trådte et skridt længere bagud og ind ved muren. Der var ingen grund til, at hun kom i vejen.

Den ny ankommende mand stillede sig med brystkassen skudt frem og blikket rettet ind i de lyseblå øjne - ikke bange for noget. ”Jeg kunne spørge dig om det samme,” han smilede lige så koldt og hårdt. Inde i ham vidste han, at han godt kunne kæmpe, men dog var han kun et menneske og kunne højst sandsynligt hamle op imod en fuldvoksen vampyr. Dog, så lykkelig uvidende han var, stod han bare og stirrede tilbage. ”Det er uhøfligt at have sådan to alene,” han blik røg over på den brunhårede kvinde, hvor han slikkede sig kort om munden. ”Tænk, hvad man kunne gøre med dem…”
Amaranth
Amaranth
Hjælpe Admin

ANTAL INDLÆG : 180

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Oliver G. Manors on Ons okt 24, 2012 8:39 am

Oliver smilede til Amaranth og nikkede, dog holdte han sit blik på manden, hvor var han dog ubehagelig pervers, en klam voldtægtsmand sikkert.. Ja, lugten hang ihvertfald over ham.. Han knyttede kort sine hænder, men trådte så et skridt nærmere manden, kun for at kunne lugte at stanken blev værre, han havde lyst til at slå ham ihjel, sådan en klam mand som ham, ja, han fortjente det, så uperfekt og gusten mand, ad.
Han smilede så og sagde "Ja, der er mange ting man kunne gøre, men ved du hvad, hr.? Du kommer ikke til at gøre noget~ Og jeg vil bare være en sød og rar ung mand der hjælper, ikke andet." Han var efter hånden nået hen ved siden af manden og han lagde sin hånd på manden hånd og hviskede ind i hans øre med en sød stemme, den stemme han brugte til når han hypnotiserede sine ofre "Og jeg syntes de burde gå hjem i deres seng og sove deres rus ud, og så blive liggende der."
Oliver G. Manors
Oliver G. Manors
Newbie

ANTAL INDLÆG : 20

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Amaranth on Fre nov 02, 2012 10:36 am

Manden rettede sin ryg en smule mere op med en lettere irriteret mine på ansigtet. Vreden brusede op i ham med voldsom kræft, for hvad fanden bildte denne mand foran ham sig ind? Hvordan kunne denne ukendte mand tro, at han kunne bestemme over ham? Han ville skubbe sig væk fra manden, men et eller andet fik ham til at stoppe midt i sin bevægelse. Ordene fløj ind i hans øre og gjorde et eller andet ved ham. Han kunne ikke beskrive, hvad det var, men han fik pludselig en trang til at… til at… ja, hvilken trang var det egentlig han havde? Han ville bare væk. Ikke væk fra dem, men væk herfra, da et eller andet trak mere på hans lyster. Hans lyst til… ikke kvinderne, men bare sin seng. At blive ædru. At sove. Han ville bare sove. Langsomt bevægede han sig væk fra manden foran sig. Nikkede en enkelt gang som svar, smilede kort til kvinderne i baggrunden og trak sig langsomt væk og valgte at gå den lange vej hjem.

Den brunhårede kvinde stod som forstenet. Manden havde virket så ophidset og så lige pludselig bare smil venligt nok til hende og veninden, hvorefter han var forsvundet. De grågrønne øjne rykkede sig over på den sorthårede mand, som ikke havde gjort andet end at hviske ind i den anden mands øre. En trang til at spørge, hvordan han havde gjort det, hobede sig op inde i hende, men hun tvang sig til at holde det inde. Hun havde selv sådan en evne, så hvorfor behøvede hun spørge efter det, da hun allerede vidste svaret? Han var intet menneske. Spørgsmålet var bare, hvilket væsen han var, og hvordan han helt præcist brugte sin evne.

Efter tilpas lang tid rettede hun blikket på veninden, mens hun talte til den sorthårede mand, ”Vil du hjælpe mig med at rykke min veninde nu?” Hendes stemme var blidt uden at kunne domineres for let. Hjælpen var ønsket, men hun ville ikke stå i gæld til ham. Dog måtte hun indrømme, at hun alligevel skyldte ham et eller andet, som tak for hjælpen med mændene.
Amaranth
Amaranth
Hjælpe Admin

ANTAL INDLÆG : 180

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Oliver G. Manors on Tirs nov 06, 2012 4:21 am

Oliver smilede triumferende for sig selv, hvor var dette dog bare en dejlig følelse, som altid. Og da det triumferende smil var forsvundet fra hans læber igen, vendte han sig rundt og smilede charmende til kvinderne og nikkede, hvorefter han gik over ved siden af den brunhårede kvinde og så på hendes fordrukne veninde, han havde lyst til at sukke, da lugten af alkohol igen, var stærk i luften, utroligt at de selv kunne holde dette ud.
Han så så på kvinden igen og spurgte "Kan man have lov at hører hvad De så hedder, unge kvinde?" Han smilede til hende og bukkede sig så ned og lagde sin kølige hånd på venindens skulder og sagde "Jeg hedder forresten Oliver." Han så så spørgende på veninden og undrede sig over om hun egentlig stadig var ved bevidsthed, dette havde han aldrig været så god til at spotte, med mindre han altså havde tænderne i personen.
Oliver G. Manors
Oliver G. Manors
Newbie

ANTAL INDLÆG : 20

Tilbage til toppen Go down

Hiding in the dark // Oliver G. Manors Empty Re: Hiding in the dark // Oliver G. Manors

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum