Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Distant dreams of heroism ~ Mei EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Distant dreams of heroism ~ Mei

Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Verya on Søn sep 09, 2012 7:30 am

Det er formiddag i storbyen Xarzith, og byen har gang i sit sædvanlige morgenmylder. Vejret er lunt, om ikke andet vindstille og skyfrit. Et par mennesker er enten på vej forbi eller tryllebundet af Slathalin Drage Ridder Skole. En lille gruppe af forskellige væsner står og snakker energisk, imens andre kun synes at interessere sig for sig selv.


Som alle de andre dage, var Verya stået tidligt op. Havde savnet byens liv og glade dage, livlige snak og duften af marked og by. Heste og biler side om side, folk der solgte te eller brændte mandler i boderne. Børn der legede, rådhusklokken der ringede. Så meget anderledes end Vaecaesin. Nogen gange savnede hun lidt sit stille, smukke hjem. Fredeligt og grønt, altid omgivet af skønhed. Dog havde hun hurtigt lært at værdsætte Xarziths anderledes skønhed, som så mange andre.

Hun kom ned af gaden, med hendes specielle måde at bevæge sig på. Hun lignede ved føreste øjekast alle mulige andre lys elvere; høj, slank og aristokratisk. Dog var hun så anderledes på mange andre måder, når man lærte hende lidt at kende. Personligt, i hvert fald.

Hendes hoved var rettet imod den kæmpestore bygning der tårnede sig op ved siden af hende. Hun stoppede kort op, med flagrende øjenvipper og små pupiller. Morgenlyset var stærkt, og fik hendes mørke hår til at skinne som en glorie. Mest fordi det var lidt uglet. Udseende havde aldrig interesseret hende synderligt. Arkitektur gjorde, derimod. Denne simple måder at bygge på, som menneskerne brugte, sandfarvet og enkelt, men alligevel detaljeret og gigantisk ud over alle grænser. Interessant.

Det var først senere at det gik op for hende hvad det var for en bygning. Skolen for drage riddere. Sjovt. Hun havde aldrig selv ønsket at side på en drage, og havde ingen trang til at klamre sig til en drages skællede ryg i hundrede af meters højde, men dragerne interesserede hende. Det var nok til at få hende til at stoppe op og hanke op i hendes fyldte skuldertaske, imens hende blå øjne susede rundt for at se sig mætte i bygningen og folkene omkring hende.
Verya
Verya
Newbie

ANTAL INDLÆG : 21

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Mei-Mei Alice. on Man sep 10, 2012 1:59 am

Mei-Mei sad op af et træ, opslugt, fascineret, drømmende, mens hun kiggede op på drageridderskolen. Hendes brune, bølgede hår fløj nærmest omkring hendes hoved, så man skulle tro, det kunne modstå tyngdekraften. Men de pilotbriller, hun havde siddende ovenpå hovedet holdt det meste af håret nede. Og meget af det var også blevet brutalt og klodset flettet sammen, så det ikke piskede ind i ansigtet på hende, når det blæste eller når hun løb.
Hendes mund stod en smule åben, så man kunne se mellemrummet mellem hendes tænder, da en firbensdrage kom gående forbi. Ganske vist havde hendes interesse altid lagt hos de flyvende drager, men hun var tryllebundet.

Hun rejste sig og gik et par skridt imod dragen. Da hun stod i sin fulde højde, kunne man se præcis hvor lille hun var. Dette skyldtes at hun havde flere af sin dværgfaders gener end hendes elvermoders. Den unge drageridder på den firbenede drages ryg smilede til hende og fortsatte så tilbage imod skolens mægtige porte. Mei fulgte efter - bare et par skridt, før hun snublede over sine egne, store fødder.

"En dag," hviskede hun for sig selv, da hun sad på græsset og bandt sin ene støvle lidt tættere end før. "En dag, så vil jeg gå på den skole ... En dag vil det være mig, der flyver hen over byerne." Hun forestillede sig, hvordan hendes venner hjemme i Tundar ville se ud, når hun kom flyvende hen over dem. Hvordan de ville juble af stolthed over, at Mei havde fået fuldført sin store drøm. De vidste alle, hvor meget det betød for hende.
Hendes humør faldt og hendes honninggyldne blik styrtede mod jorden. Så længe hun led af højdeskræk - som så mange dværge gjorde - ville hun aldrig være i stand til at flyve på en drage. Første skridt på vejen var at overvinde sin frygt.
Mei-Mei Alice.
Mei-Mei Alice.
Newbie

ANTAL INDLÆG : 44

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Verya on Man sep 10, 2012 11:12 pm

Som adskillige andre personer omkring hende, trådte hun et par skridt tættere på den firbensdrage der var på vej ind af porten. Hun kontrollerede dog sin entusiasme lidt mere end de andre væsner, dem der grinede højt, snakkede ivrigt og nærmest snublede over sine egne ben af ren betagelse. Nej, det var nok kun én der gjorde det. En halvlille, underlig skabning Verya ikke lige kunne se sig klog på. Og nu hvor dragen var forsvundet ind på skolen måtte hun finde noget andet at underholde sig med. Det var så heldigt at blive Mei-Mei.

Verya så forfærdelig høj og tynd ud ved siden af den siddende pige. Om hun var værd at kalde kvinde, var svært at bedømme. Hun pillede ved en tot hår og kastede et kort, fraværende, blik på den lille kvinde. Hun kunne godt lide en drage ridder - med brillerne, altså - men ud over dem... nej. Hendes åbenlyse betagelse af dragen medarbejdede også Veryas teori.

"Vil du være drage ridder?" spurgte hun, mere eller mindre random, med sin sælsomme, fraværende stemme. Tynd og elegant, ligesom hendes kropsbygning. Hun kiggede ikke engang på kvinden, så hvordan skulle hun overhovedet vide at hun talte til hende? Verya havde bare en idé om at hvis hun ville tale, så talte hun. Hun var ligeglad med de sædvanlige høflighedsfraser. De interesserede hende ikke længere.

Hun var udmærket klar over at mange havde drømmen om at blive drage riddere. At glide i skyerne på et kæmpemæssigt, majestætisk væsen. At føle sig uovervindelig. Mægtig. Eller ride på en af de der firbensdrager. De så da meget søde ud. De var garanteret bløde - med skællene. Det lød også meget spændende. Hvis man altså gad at bruge livet deroppe på en drage.
Verya
Verya
Newbie

ANTAL INDLÆG : 21

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Mei-Mei Alice. on Tirs sep 11, 2012 12:23 am

Det gibbede i hende, da hun hørte stemmen bag sig. Hendes hænder greb fat om græsset og hun kastede et kort blik over skulderen - ikke langt nok til at se, hvem der havde snakket. Men hun slappede hurtigt af. Intet ville ske hende lige foran drageridderskolen.

"Mere end noget andet," peb hun drømmende. Hun rejste sig og børstede græsset af sit tøj. Selvom der, da hun var færdig, stadig sad lange, grønne strå på hendes skindbukser. Især på knæene, der i forvejen havde været noget slidte. Hun så op på kvinden, der stod ved siden af hende. Kort måbede hun. Hun havde ikke set en anden lys elver siden hendes mor forsvandt. Men man kunne jo ikke kalde Mei-Mei en elver. Hun var bare et lille gadekryds. En bastard. En blanding af to racer.
Hun strøg fingrene igennem det brune, filtrede hår og smilede genert op til kvinden.
"Er du lærling?" Hendes øjne lyste op som et juletræ. Tanken om at snakke med en rigtig drageridderlærling ville være overdrevent fedt. Og tænk engang, hvis hun var en drageridder og lærer på skolen! Hun ville besvime! Hvis hun mødte en af lærerne på skolen, ville hun måske kunne blive optaget! Men det var selvfølgelig bare ønsketænkning ... Så let blev man ikke drageridderlærling.

Hun bed sig hårdt i læben, så det næsten lignede, at tændernes mellemrum var udfyldt af læbekødet. I græsset henne ved træet, hun havde sat op af før, lå hendes sværdskede med hendes fleuret. Hun havde glemt alt om den for et øjeblik, men nu kastede hun et kort blik mod den. Dog skænkede hun det ikke mange tanker, for hun var helt oppe i skyerne over tanken om, at møde en drageridder ansigt til ansigt.
Mei-Mei Alice.
Mei-Mei Alice.
Newbie

ANTAL INDLÆG : 44

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Verya on Tirs sep 11, 2012 12:44 am

Måske var den lille kvinde ikke så interessant endda. Hendes drømme var i hvert fald ikke særlig spændende. Rimelig mainstream. Det var egentligt underligt. Hendes lidt robuste og lave kropsbygning kunne godt give en idé om at hun var dværg. Måske halv. Dem så man ikke særlig mange af oppe i himlen, på grund af deres velkendte højdeskræk. Hvilket alligevel gjorde hende spændende på en måde. Gad vide hvad hun var på den anden side. Menneske, måske. Eller noget eksotisk.

Verya tiltede hovedet på siden og klukkede lavmælt. "Det er over tohundrede år siden at jeg har været lærling sidst. Men jeg har aldrig været ridderlærling, hvis det er det du snakker om." Hvis hun havde sagt ja, havde hun sikkert fået en fan. Det kunne godt se sådan ud, i hvert fald. Det måtte hun prøve en anden gang.

Hun fulgte kvindens flakkende øjne. Et våben - en af de der tynde sværd med et interessant håndtag. Hvad skulle sådan en person med en fleuret? Beskytte sig? Måske var det smart at have sådan en. Ikke lige nu, i hvert fald, hvis Verya havde været en overfaldsmand. Men nu befandt de sig i et stærkt befolket område såå...

"Hvad hedder du?" Verya var ikke vild med at kalde hende for 'lille kvinde'. Det passede ikke særlig godt til hende. Hun lignede mere en pige end en kvinde, men det var nok hendes søde ansigt og knappe højde.
Verya
Verya
Newbie

ANTAL INDLÆG : 21

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Mei-Mei Alice. on Tirs sep 11, 2012 6:16 am

Mei-Mei ville være blevet fornærmet og stødt, hvis pigen faktisk havde sagt de hånlige tanker højt. Der var jo intet galt i, at drømme om at blive drageridder. Det var vel ikke meget mere forkert end at drømme om at blive skuespillerinde, forfatter eller musiker. Og hvis man sigtede efter sin drøm med alle kræfter, kunne det jo ske.

Hendes lysende øjne og beundrende udtryk dæmpedes og blev neutralt. Okay ... Så pigen var bare ved skolen ved et tilfælde. Det var der mange der var. Der var ingen grund til at blive så skuffet. Men alligevel så overtog en hvis tristhed hende. Hun sukkede svagt og drejede foden lidt rundt i en tot græs.
Uden rigtig at tænke over det, gik hun de par skridt tilbage imod træet og tog sin fleuret. Hun fæstnede sværdskeden fast på det bælte, der hang om hendes hofter, før hun rettede blikket op mod kvinden igen med et genert og diskret smil.
"Mei-Mei Alice Moreau, opfinder og opdagelsesrejsende til tjeneste." Vidste ikke om hun skulle gøre hunør eller bukke, så det blev en sær mellemting og hun endte med at få lidt flov farve i kinderne. Så rømmede hun sig uvilkårligt igen og mødte lyselverens blik.
"Og hvad med dig?" Omkring dem begyndte livet så småt at forstumme. Folk havde vist på fornemmelsen, at der ikke ville komme flere drager ud af skolen lige foreløbigt. Men et par enkelte gik stadig rundt om den mægtige bygning. Det var rimelig interessant at se, hvilke typer der var omkring dem. Der var en flok små børn, der legede drager. Nogen løb rundt med armene ude til siderne, andre kravlede rundt på alle fire og et par enkelte brugte armene til at trække sig frem, mens de lå på maven.
Lidt ældre folk sad også rundt omkring. Nogen sad og snakkede med andre. Nogen sad og tegnede og en enkelt ung knægt var ved at kravle op i et træ for at få et glimt ind over skolens høje mur.

Mei-Mei Alice.
Mei-Mei Alice.
Newbie

ANTAL INDLÆG : 44

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Verya on Tirs sep 11, 2012 7:05 am

Verya blev lidt overrasket, over hvor hurtigt pigens entusiastiske ansigtsudtryk forsvandt. Hun blev næsten lidt skuffet. Hun synes eller lige at hendes kæmpesmil var helt sødt. Måske ville det alligevel være sjovt at være drage ridder. Det ville ikke tage hende lang tid at blive én - det tog vel ikke mere end ti år? Det ville være barnemad! Hvis hun begyndte at kede sig, kunne hun vel altid komme ind senere. Et par årtier, måske. Hun ville tænke over det. De havde vel også brug for læger i himlen, ikke?

En svag klukken forlod hende igen. Hun behøvede ikke sit store grin for at være sød. Det klarede hun fint nok uden. "Mei-Mei ~" Hun smagte kort på navnet, som hun smagte på hvert eneste nyt ord. Det kom til at lyde lidt anderledes end den måde hun selv havde sagt det på. Lidt mere... eksotisk. Syngende. Verya kunne lide det. Hun smilede svagt og blottede noget der måske kunne være svage smilehuller. "Sødt."

Hun drejede hovedet lidt, betragtede deres omgivelser og de mennesker der befandt sig omkring dem. Hendes blå øjne flakkede hvileløst, oplyst af solen bag hende. Det virkede næsten som om hun havde glemt spørgsmålet, men pillede så ved en knap på sin tunge skuldertaske og vendte blikket tilbage imod Mei. "Jeg hedder Verya. Ashling." Så smilede hun igen. Et blidt ét, med lukkede øjne.

Hun pegede kort imod den store bygning med en af sine lange fingre. "Har du prøvet at søge ind?" Hun snerpede mere eller mindre umærkeligt sine læber sammen, inden hun kunne nå at snakke videre om mulige teorier der kunne være grunden til at Mei-Mei ikke kom ind. Hvis hun ikke engang havde prøvet endnu, var der ingen grund til at hun begyndte at hælde ud med sine fantasifulde teorier.
Verya
Verya
Newbie

ANTAL INDLÆG : 21

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Mei-Mei Alice. on Tirs sep 11, 2012 7:48 am

"Veijra ... Weryah ..." Hun prøvede sig mumlende frem, men hu n havde svært ved at sno sin tunge om navnet. Hun bed sig i læben og så op på elverkvinden. Undskyldende. Hun havde aldrig hørt navnet Verya før, og det var lidt sværere at sige end de navne, hun var vant til hjemme i Tundar. Hendes eget navn var jo også rimelig enkelt. Simpelt, kort og passende. Ikke fordi Verya ikke passede til elveren ... Det var bare ikke helt nær så simpelt.
"Har du ikke et kælenavn? ... Nej, jeg tror bare, jeg kalder dig Ash." Hun smilede skævt. Ash passede ligeså godt som Verya.

Hun skævede mod skolen, da Ash spurgte, om hun havde søgt ind. Hendes arme hang slapt ned langs siderne og hun sukkede hjerteskærende.
"Ikke endnu ... Jeg vil ikke have en slangedrage eller en firbenet. Og hvis jeg skal flyve, skal jeg overkomme min fobi først." Hun knyttede næverne hårdt. Det var ikke rart for hende at tale om hendes fobi. Især ikke med en totalt fremmed. Men hun var ikke typen, der løgn eller holdt på hemmeligheder. Det havde hun utroligt svært ved. Hun var alt for renhjertet og godtroende til den slags smudsigheder.
Hun så op på Ash igen. Hendes øjne skinnede endnu engang og hun havde en uendelig positiv udstråling.
"Men jeg klarer den. Ingen frygt kan stå i vejen for en rigtig eventyrer." Hun lagde hovedet på skrå og kneb øjnene sammen mens hun smilede stort. Hvilket gav hende et sødt nisseagtigt udtryk.
Mei-Mei Alice.
Mei-Mei Alice.
Newbie

ANTAL INDLÆG : 44

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Verya on Fre sep 14, 2012 7:22 am

Verya nød det i fulde drag. At se pigen prøve at sige hendes navn, altså. Det var en velkommen glæde, og det havde det altid været. Især på skibet i de første år. Alle de andre væsner havde kaldt hende Vera de første par måneder, indtil hun havde indfundet sig med det. Kun den anden elver sagde det rigtigt, prøvede overhovedet på det, og grinede med hende når de andre snublede over sig selv i forsøget. Hun havde aldrig hørt en dværling sige det før, så det var rimelig underholdende.

"Vør-hjca." grinede hun, snoede sin tunge helt overdrevet med et skævt smil. Så trak hun på skuldrene og stak tungespidsen ud imellem de røde læber, et kort øjeblik. "Ash kan vel gå an, indtil du har øvet dig." Hun havde før haft venner det kaldte hende Ash, især i de menneskelige kredse. Det kunne hun vel godt leve med.

Hun betragtede Mei igen, denne gang med tiltagen interesse i de undersøiske øjne. Hun prøvede at sætte sig ind i hvad det var hun talte om, denne fobi for højde. Måske var det lidt ligesom hende selv og ild. Værre, selvfølgelig. Kraftigere. Det var spændende. Kraftige følelser hun selv havde svært ved at forstå, synes altid at interessere hende.

Som sædvanligt, kastede hun sig ud i besværlige ord og betegnelser: "Aerofobi? Eller altofobi?" Hun kom med en lav, klukkende latter igen. "Ligefrem anablefobi eller anemofobi?"

Hun kunne godt lide hendes lille smil. Det fik hendes ansigt til at rynke på en måde. En god måde, om ikke andet. Det fik hende selv til at smile.
Verya
Verya
Newbie

ANTAL INDLÆG : 21

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Mei-Mei Alice. on Søn sep 23, 2012 7:33 am

Hun så næsten forskrækket ud, da hun sagde, hun skulle øve sig på hendes navn. Nej, det havde hun ikke helt planer om at gøre. Desuden kunne hun meget godt lide navnet Ash. Det var kort, simpelt og ligetil. Ligesom Mei. Hun var glad for den slags navne.
"Ah tror, det er nemmere for alle parter, hvis du bar' lader mig kalde dig Ash." Sagde hun i én mundfuld luft, uden pauser og med meget lille stemme.

Alle de fine ord elveren kastede rundt om sig, fik det til at svimle lidt for Mei, og hun følte sig pludselig utrolig dum. Men hun havde heller aldrig været den boglige type. Hun var ekstremt aktiv og meget fysisk anlagt. Hun ville langt hellere kæmpe mod kriminelle trolde end at sidde og læse op på fobier. Hvilket nok ikke var et klogt valg, med hendes lille statur. Men hun havde besejret trolde før!
Faktisk, havde hun kun meget sjældent tabt en kamp. Hun var meget udholdende. Og de gange, hvor hun havde tabt, havde hun også taget følgerne med oprejst pande ...
Aret på hendes ben brændte svagt. Det var år siden, hun havde fået det, men ind imellem gjorde det ondt, som da det var nylavet igen. Dengang det var et stort, blødende sår.

"Ah ken'er ingen af de ord," sagde hun direkte og med det ene øjenbryn hævet. For hende lød det som det pure vrøvl. "Ah forstår ik' et ord." Det var faktisk en smule pinligt. Hver gang hun faldt over noget, hun ikke kendte noget til, havde hun det som om det var rigtig 'basic' viden, hun burde forstå alt af. Hun følte sig en smule bagefter mentalt.
Mei-Mei Alice.
Mei-Mei Alice.
Newbie

ANTAL INDLÆG : 44

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Verya on Ons sep 26, 2012 4:51 am

Hun havde igen svært ved at skjule sit smil. Hvorfor skulle hun også gøre det? Ash og Mei lød også meget bedre end Verya og Mei - ikke? Mei måtte selv bestemme hvad hun kaldte hende. Kælenavne var da også søde. Et tegn på at man havde et specielt bånd til denne person. Ofte måtte man vente med at få et kælenavn til man kendte hinanden ordenligt, men Verya havde intet imod det.

En lille rynke trådte frem imellem Veryas øjenbryn. "Oh.. Det var ikke min mening at tale i gåder." Ikke lige nu, i hvert fald. Så bukkede hun sig en smule ned, for at opveje lidt af deres højdeforskel. En tot hår rev sig løs igen, men hun virkede ligeglad. "Er du højdeskræk? Er det fordi du er så lille?"

Andre mennesker ville måske have holdt den sidste del af bemærkningen tilbage, men siden det var Verya... Den elver manglede et socialt filter, men hun forstod simpelthen ikke hvorfor hun skulle holde spørgsmål tilbage, selvom nogen måske ikke synes at de passede helt ind. Hvorfor gjorde de ikke det? Pff...
Verya
Verya
Newbie

ANTAL INDLÆG : 21

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Mei-Mei Alice. on Ons okt 03, 2012 8:48 pm

Hun gispede kort over den åbenlyse fornærmelse - for det var sådan, hun tog det. Hendes ansigt trak sig sammen i et udtryk, der afspejlede et forurettet barns til perfektion. Hun havde ærligt talt lyst til at råbe af hende, men det faldt ikke lille, lyse, smilende Mei naturligt. Istedet lagde hun armene over kors og udåndede tungt og rystende. Hendes brune hår vibrerede næsten af den korte bølge af raseri.
"Jeg er altså den største, hvor jeg kommer fra!" Sagde hun. En smule højere end det havde været meningen, men hun råbte i hvert fald ikke. "Du kunne godt tage at være lidt høflig." Hun vippede med den ene fod. Irriteret og også ret ked af, at være blevet trådt på, på den måde. Det var nedværdigende og gjorde ikke hendes mindreværdskomplekser bedre.'

"Alle dværge lider af højdeskræk," hviskede hun med blikket slået ned i jorden. "Jeg er halv dværg - det ligger i mine gener, ikke i min højde." I det mindste kunne hun trøste sig med, at der også var brug for små helte i verdenen. Og hvis alt kig galt, kunne hun ride en firbenet drage ... ikke? Hun håbede det halvhjertet. Hvis hun ikke kunne flyve, hvad var meningen med det hele så?
Mei-Mei Alice.
Mei-Mei Alice.
Newbie

ANTAL INDLÆG : 44

Tilbage til toppen Go down

Distant dreams of heroism ~ Mei Empty Re: Distant dreams of heroism ~ Mei

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum