Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
sys baby sys - Skye EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
sys baby sys - Skye EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
sys baby sys - Skye EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
sys baby sys - Skye EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
sys baby sys - Skye EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
sys baby sys - Skye EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
sys baby sys - Skye EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
sys baby sys - Skye EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
sys baby sys - Skye EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
sys baby sys - Skye EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
sys baby sys - Skye EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
sys baby sys - Skye EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
sys baby sys - Skye EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
sys baby sys - Skye EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
sys baby sys - Skye EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

sys baby sys - Skye

Go down

sys baby sys - Skye Empty sys baby sys - Skye

Indlæg by Jennifer on Man sep 17, 2012 5:51 am

Tid: Omkring 18 tiden
Vejr: Køligt og solnedgang
Sted: Bådkajen
Omgivelser: En masse både og nogle få mennesker og væsner
______________________________________________________________________________
Det var spisetid og de fleste sad der hjemme, med deres familie og hyggede sig sammen. Eller med venner og dog nogle alene, men det var ikke alle som kunne nyde dette tidspunkt på dagen. Dem som ingen penge havde, intet mad at spise og dog dem som slet ikke havde noget sted at sove. Sådan havde det altid været i verden, nogle fik mad hele tiden og ikke gjorde andet end at spise.. mens andre bare blev lykkelige over at få et stykke brød, og bare vide at de ville overleve endnu en dag. Det ville nok altid været sådan, og man skulle bare være glad for den man var.. være glad for at man var i live, ligemeget hvor mange penge man havde.
En af dem som nok ikke altid fik noget at spise var Jennifer, køn pige var hun bestemt.. hun gad bare ikke altid at bruge sine penge på mad, så heller våben eller hvad hun ellers kunne finde på at købe. Hun var mest kendt for navnet Knightley, en ret så dygtig tyv.. som ikke havde været i hænderne af politiet, særlig mange gange.
Det var begynd at være på tide at skaffe penge igen, og hvad var et bedre sted end den lille smykkebutik nær Bådkajen. Der kunne hun jo altid flygte hurtigt, og hvis det gik galt så kunne hun bare hoppe ned i vandet.
Hun havde denne aften tager der hen, for at finde ud af hvordan hun skulle gøre det. Hun gik bare lidt frem og tilbage, mens hun kort så på smykkebutikken et par gange. Hendes hår sad som altid oppe i en hestehale, mens de flotte prinsesse krøller hang ned af hendes ryg. Hun havde som altid et par flade sko på, og et par sorte jeans på med en sort top og sin læderjakke.
Jennifer
Jennifer
Newbie

ANTAL INDLÆG : 29

Tilbage til toppen Go down

sys baby sys - Skye Empty Re: sys baby sys - Skye

Indlæg by Skye Reynolds on Ons okt 03, 2012 9:48 am

Det var en ret så kølig aften, med en smuk solnedgang, der udgjorde den hel store romantiske hyggetur for mange elskende. Men ikke alle selvfølgelig. Mågerne skreg i det fjerne, på klagede sig omkring deres ringen madforråd, det skulle man ellers ikke tro om disse to hævede skabninger, som egentlig ikke lavede andet end at jagte den ene, Rakanlo efter den anden. Disse fisk var yderst kendt for deres store størrelse, og de tre livmodere som den havde. Den kunne optage omkring 5000 æg, på størrelse på to tre millimeter i diameter. Tillgengæld var det også den fisk der levede mest rundt omkring i farevandet, og vand dragerne benyttede sig flittigt af den. Siden det nærmest var det eneste fisk man kunne støde på inden for tre meters afstand. Også slap man jo egentlig for det besvær, med at skulle finde en eller anden bestemt slags fisk.
Skye brummede lidt da han kiggede ud igennem sine solbriller, for at skærme for den kraftige aftensol. Selvom det egentlig var hen omkring aftenen, kunne solen stadig være et generende objekt, der ødelæggede muligheden for at kunne se ordentligt. Ikke desto mindre var det sådan for alle, men det var jo egentlig bare Skyes måde at se det på. Et svagt gab gled ud igennem hans læber, og gjorde det let for alle at se de skarpe tænder, som egentlig ikke virkede helt menneskelige, hvis man kunne sige det på den måde. Blikket drog videre rundt omkring ham, disse grøn grålig brune øjne, som iagttog alt omkring ham, for at holde sig opdateret med omverdenen, man kunne jo aldrig vide om der ikke var en eller anden gut, stod og lurede. Eller lurede og lurede, men han var efterlyst for at have gået amok, i sin menneskelige og ulve-ligende skikkelse, dog var de ikke rigtig nogen som vidste hvordan han så ud, når han var i sin forvandling. Mange ville nok se det som lidt af en gave, men selv vidste han ikke helt hvordan ham skulle placere den.
En ung kvinde dukkede op indefor hans synsvinkel. Han vidste ikke hvem eller hvad hun var, han var ikke tæt nok på, og havde ikke ligefrem modvind fra hendes vinkel af til at kunne afgøre det ved at snuse til luften. Han vidste dog ikke helt hvor han skulle placere hende, personlighedsmæssigt, hun virkede som en der var ude på noget, selvom det ikke var en åbenlys ting som alle og en hver ville konkludere. Det var bare hans indtryk af hendes holdning.


Sidst rettet af Skye Reynolds Ons okt 03, 2012 9:52 pm, rettet 1 gang
Skye Reynolds
Skye Reynolds
Admin

ANTAL INDLÆG : 165

http://dragonslayer.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

sys baby sys - Skye Empty Re: sys baby sys - Skye

Indlæg by Jennifer on Ons okt 03, 2012 11:03 am

Jennifer havde nok altid været en af dem som gik i sine egne tanker, lag planer som folk gjorde det på papir. Hun havde ikke ofte tid til at skrive sin plan ned, det var ikke ofte mange penge hun fik ud af at stjæle. Slet ikke når man havde en lejlighed som man gerne ville beholde, og helst gerne have noget mad i maven. Hun var begyndt på det sidst at have meget stress, over at skaffe penge som hun ikke havde. Det var bestemt hårdt at være kriminel og have en lejlighed, det var også snart at hun nok ville havne på gaden. Det var en af de ting som hun ikke havde lyst til, hun havde prøvet det før og havde ikke ligefrem sovet i de år. Så ville hun heller beholde sin lejlighed, også leve uden strøm og varme. Hun viste udmærket godt at hun skulle passe på, med ikke at lave for mange indbrud.. så ville politiet bare komme i hælene af hende, og det var en af de ting som hun gerne ville undgå.
Hun stirrede bare ind i butikken, og derefter rundt omkring for at finde flere flugtveje. Hendes blik faldt dog bare hurtigt på en mand længere fremme, og det fik hende til at stoppe hurtigt op. Hun fjernede en tot af sit hår fra sit ansigt, og lag det bag øret hvor det hørte hjemme. Det irriterede hende lidt at der var en der kom, så måtte hun vente lidt med sin plan. Hun gik bare lidt væk fra butikken, men vende kort sit blik mod den. Hun vende bare sit blik ud mod havet, og lod ligefrem som om det var det som hun tænkte på. Hun viste jo ikke hvem denne mand var, og om han var en af dem som gik til politiet. Hun valgte derfor at gøre det som virkede mest naturligt, og ikke lige så mistænksomt.
Jennifer
Jennifer
Newbie

ANTAL INDLÆG : 29

Tilbage til toppen Go down

sys baby sys - Skye Empty Re: sys baby sys - Skye

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum