Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Malik EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Malik EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Malik EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Malik EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Malik EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Malik EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Malik EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Malik EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Malik EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Malik EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Malik EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Malik EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Malik EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Malik EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Malik EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Malik

Go down

Godkendt Malik

Indlæg by Malik on Man okt 15, 2012 2:50 am

Malik 2j3ik2a


DET GENERELLE
Malik Francisco-lachowski-massimo-pamparana-homotography-2_large
Fulde Navn
Chat Navn
Face Claim
Malik
Malik
Francisco Lachowski
Race
Eksistens
Kropsalder
Blandingsrace - ¼ menneske,
¼ luftdæmon og ½ varulv.
19 år
19 år
Samfunds Stilling
Bopæl
Job - Hobbies
Vælg mellem følgende:
Alm. Borger
Drage Ridder
Drage Ridder lærling
Dusør Jæger
Kriminel
Slave
Sorte Ridder
Efterlyst

Sæt
Kode:
[u][/u]
under, den stilling du har valgt
Ingen fast
Tyveri, mord og spionage


Personlighed
Det er før sket, at en anstændig kvinde har kastet et blik på Malik og tænkt, at han var da en charmerende ung mand, men som alle ved; man skal aldrig bedømme en bog på dens forside, for inden kvinden har fået set sig om, har Malik snuppet hendes pung. Han er snu ud over det sædvanlige, og charmen og det selvsikre smil er kun noget, han gemmer sig bag. Bag facaden er han en hjerteløs tyv, der uden hæmninger kan slå et andet menneske ihjel, hvis han bliver betalt godt for det. Det dér med medmenneskelighed og kærlighed til andre kender han ikke til, da han hele sit liv – så langt tilbage han kan huske, i hvert fald – aldrig har haft andre at stole på end sig selv. Kærlighed til sig selv har han dog masser af, og han sætter altid sig selv i første række. Det, han holder allermest af ved sig selv, må nok være hans evne. Hele hans liv er bygget op omkring den og den er en større del af ham end selv hans arme og ben. Han bruger den til at komme rundt med, til at stikke af fra vanskelige situationer og til at opleve verden med. Uden den ville han sikkert kede sig selv ihjel da han er typen, der skal have underholdning 24/7.

UDSEENDE
Malik er høj og slank af bygning. Det ses tydeligt, at han faktisk også er veltræner under hans solbrune hud, der bærer tydelig præg af, at han opholder sig udenfor langt det meste af dagen. Kun et sted er hans hud ikke solbrun, nemlig på de voldsomme ar fra et brandsår der breder sig hele vejen fra hans ribben og ned til hans hofte. Han er omtrent 182 centimeter høj og er stadig meget drenget at se på på trods af sine nitten år med sit årvågne blik og sit næsten permanent fastgroede smil. Hans hår er mørkebrunt, grænsende til sort – øjenbrynene er en tone mørkere - og håret er altid pjusket, idet en kam ikke er en af de få ejendele, han bærer på sig. Hårets farve står godt til hans øjenfarve, der har næsten samme brune nuance. Hans ansigt er meget harmonisk at se på, hverken alt for maskulint men bestemt heller ikke feminint, med et par fyldige læber, en lige næse og et par smalle øjne. Af kropsudsmykning har han en lille tatovering i nakken forestillende en bevinget drage der er cirka ti centimeter lang. Dragen har udspredte vinger og er på vej i et styrtdyk nedad. Malik har altid haft en stor interesse for drager, og hans største drøm er en dag at få fingrene i en.

MAGIER
Magi I
Magi II
Magi III
Teleportation
MAGI LÅSTMAGI LÅST
beskrivelse:
Hans evne gør ham i stand til at rejse hvorhen
han vil på et split sekund. Det kan enten være
over store eller små afstande, men jo større af-
standen er, jo flere kræfter må han bruge, og jo
mere han bruger evnen, jo mere udmattet bliver
han.
MAGI LÅST
MAGI LÅST


SVAGHEDER
Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Ingen situationsfornemmelse
Angst for ild
Temperamentsfuld
Blandingsrace
Beskrivelse:
Malik er typen, der kan stå og smile til en begravelse. Han har ingen situationsfornemmelse og får tit handlet forkert af den grund. Ydermere indebærer svagheden, at han ikke altid føler frygt eller angst, når han burde, og i stedet fyldes af en overvældende følelse af dumdristigt mod – om det er et plus eller minus, det må man lade hans modstander om at vurdere.
beskrivelse:
Alle rigtige helte har en eller anden særpræget form for akilleshæl, og Malik er ingen undtagelse. Hans frygt for ild stammer fra langt tilbage og minderne derfra står lige så tydeligt skrevet i hans sind som på venstre side af hans krop, hvor et stort brændemærke breder sig fra ribbenene og hele vejen ned til hoften.
beskrivelse:
Han er temperamentsfuld – er der mere at sige til det? Der skal ikke meget til for at gøre ham gal i låget. Han kan gå fra at være glad og letsindigt til rasende gal på et splitsekund, hvis der er noget, der ikke lige går efter hans hoved. Når hans temperament er sat i kog, har han det med at kaste al sikkerhed over bord og handle efter sine urinstinkter, som i dette tilfælde stammer fra dæmoner og varulve.
beskrivelse:
Fordi han er en blandingsrace, er de forskellige sider af ham ofte i konflikt. Varulvesiden giver ham en uimodståelig trang til råt kød – oftest menneskekød – og sætter hans temperament i kog, mens luftdæmonen i ham er noget mere harmonisk og afslappet, hvilket til tider giver ham skizofrene tendenser. For at bekæmpe bivirkninger har han været igennem en del medicinske metoder, men det eneste, de gjorde, var at gøre ham afhængig af de forskellige bedøvende drikke og urter.


STYRKER
Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Hans evne
Intelligent
Skærpede sanser
Nærkamp
beskrivelse:
Hans magiske evne er uden tvivl hans største styrke. Den er en stor del af hele hans hverdag, og hvis ikke han havde den, ville han slet ikke kunne håndtere noget så simpelt som at skaffe sin frokost. Kommer han i knibe, kan han så let som ingenting slippe væk ved hjælp af den, og derfor er hans job heller ikke nær så farligt for ham, som det burde være.
beskrivelse:
En gadeknægt og tilmed en uden navn og slægt der er intelligent? Tro det eller ej, men Malik har faktisk et ganske godt hoved. Hans mange års rejser rundt omkring har skaffet ham en viden ud over det sædvanlige, og hvis man skulle bedømme hans alder ud fra hans tanker, ville de fleste vurdere ham til at være 40 år – mindst. Intelligensen gemmer sig bare godt bag hans noget drengede og dumdristige attitude.
beskrivelse:
Varulven i ham har ikke gjort meget godt for ham, i hvert fald ikke udover at skærpe hans sanser. Hans syn, lugtesans og hørelse er en takt bedre end normale menneskers, men til gengæld er han stort set blind i mørke, hvilket blot er endnu et minus ved at være en blandingsrace. Han må derfor opholde sig i belyste byer om natten hvis han vil gøre sig noget håb om at overleve i mørket.
beskrivelse:
Han har fysisk styrke og egner sig bedst til nærkamp, da han ingen erfaring har med våben såsom sværd eller bue og pil. Han elsket desuden suset, det giver, når han bruger sine bare næver og sin rene råstyrke til at slå en modstander i gulvet. Desværre er der et minus ved denne styrke, da hans dyriske instinkter let kan tage over - når det sker, kæmper han til døden.

Malik
Malik
Newbie

ANTAL INDLÆG : 6

Tilbage til toppen Go down

Godkendt Re: Malik

Indlæg by Skye Reynolds on Tirs okt 16, 2012 7:08 am

Malik 1135161182945096271 Du er nu godkendt og har nu mulighed for at emne

OPS:: Jeg tillod mig lige at ordne lidt på koderne, så det var fint og overskueligt (:
Skye Reynolds
Skye Reynolds
Admin

ANTAL INDLÆG : 165

http://dragonslayer.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum