Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Miseria van Luscius EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Miseria van Luscius EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Miseria van Luscius EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Miseria van Luscius EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Miseria van Luscius EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Miseria van Luscius EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Miseria van Luscius EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Miseria van Luscius EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Miseria van Luscius EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Miseria van Luscius EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Miseria van Luscius EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Miseria van Luscius EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Miseria van Luscius EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Miseria van Luscius EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Miseria van Luscius EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Miseria van Luscius

Go down

In progress Miseria van Luscius

Indlæg by Miseria on Fre okt 12, 2012 12:26 am

Miseria van Luscius 2j3ik2a


DET GENERELLE
Miseria van Luscius Susan-coffey_00208613
Fulde Navn
Chat Navn
Face Claim
Miseria van Luscius
Miseria
Susan Coffey
Race
Eksistens
Kropsalder
Trekvart menneske, kvart ilddæmon
17
17-18
Samfunds Stilling
Bopæl
Job - Hobbies
Vælg mellem følgende:
Alm. Borger
Drage Ridder
Drage Ridder lærling
Dusør Jæger
Kriminel
Slave
Sorte Ridder
Efterlyst

Xarzith - for det meste i undergrunden eller i små, forladte gyder. Det er dog sjældent at hun er hjemme i Xarzith.
Arbejder som kriminel for at leve - hun bliver dog næppe fanget på grund af hendes erfaring.


Personlighed
Miserias personlighed er som en labyrint; når først man tror, man er på rette kurs, ender man i en blindgyde og må vende om igen, starte fra starten. Det kan måske have noget at gøre med, at hun aldrig rigtigt viser sig selv, sit eget jeg, for særlig mange. Ofte har hun tænkt over dette, og må spore det helt tilbage til hendes ilddæmongener, som stammer fra hendes afdøde bedstemor. Ja, kvart ilddæmon, trekvart menneske. Et særtilfælde. En udstødt. Hun har svært ved at binde sig til én bestemt person, trods hendes unge alder. Man kan heller ikke ligefrem påstå, at hun siger meget; hun er mere typen, der fordyber sig i tanker og udtrykker dem via bevægelser frem for ord, måske fordi hun har levet størstedelen af sit liv på flugt fra sin egen identitet. Hun har blot sin fader tilbage - en simpel smedesvend, der arbejder for føden, for at forsørge Miserias lillebror. Også dét har gjort den rødhårede kvartdæmon hårdfør og ulæselig.

Hendes ungdom er visnet væk i ansvaret for sin families velvære, og selvom hun ikke er alene om at kæmpe, har hun måttet tage illegale midler i brug og lever nu som en lovbryder, en kriminel gadetøs, der ikke vender hjem i fare for det forfærdelige syn, der vil møde hende. Hun er en nærmest desperat, ung kvinde, som vil takke ja til hvert et tilbud, der blot betaler en god sum penge. Hun er spydig - spydig og bitter, på grund af de mange, dømmende ansigter, der bliver hende givet, hver gang hendes løn bliver betalt, det beskidte ansigt, de slidte klæder og de ulykkelige øjne. Hun har dog sine gode sider; hvis ikke det var for den evindelige sympati i hendes hjerte, ville hun have efterladt sin familie bag sig for længst. Ingen skam og skyld lurer over denne piges samvittighed, for den gemmer hun væk til hun er alene. Gråd er der heller intet af i andres tilstedeværelse. Det er for let at give op. Alt for let.

Den bløde side af hende er eventyrlysten. Hun er altid opvokset med eventyr om overdådige mænd, og kvindevæsner som mildheden selv. Hun er lidt af en drengepige, det indrømmer hun gerne - men hun ville heller aldrig kunne leve uden sin kvindelige beklædning. Der er en del grådighed i hende, hvilket nok er en 'arbejdsskade'. Det hænder at hun griber sig selv i at se drømmende på en nobel kvindes nye satinkjole, eller dufte til hendes fine parfume.

Fantasien blomstrer i Miseria. I private omgivelser ses hun ofte ved et lejrbål, hvor hun snitter træ og fortæller gamle folkeeventyr fra da hun var spæd. Sang og musik, ja, det holder hun også af, men undertrykker det. Hendes habitus udviser dog i en stor grad, at hun er musikalsk anlagt, fordi et af hendes kendetegn er de små melodier, hun går og nynner, oftest melodier inspireret af fuglesang fra skovens dyb; et sted, hun tilbringer sin tid ret ofte. En anden del af hendes habitus, hendes karaktertræk, er, at hun mere eller mindre konstant går og roder ved en halskæde, som hun har fået af sin mor. Halskæden er formet som en triskele, der mere eller mindre symboliserer gammeldags mytologi, men også noget af kristendommen.

Hendes religiøse holdning kan være svær at sætte en finger på. Det ser ikke ud til, at hun tror på en overordnet gud, en såkaldt højere magt, men hun benægter heller ikke hans eksistens; hun er bare ikke typen, der fokuserer og dyrker dogmer og profetier, men derimod en, som gør hvad der falder hende ind - kilden til hendes flyvske, implusive tankegang. Hun stoppede mere eller mindre med at være fanatisk troende, da hendes mor døde. Ifølge hende var der ingen mere kristen end hendes mor, og dérfor var det ikke i orden at Gud tog hende. Det var ikke i orden, at han fratog sin mest loyale tilbeder livet. Er hun forkert i sin holdning? Måske. Er det for sent at omvende hende? Nok ikke. Men sådan som det ser ud nu, undgår hun helst at snakke om nogen som helst religion, og hun bevæger sig mere og mere hen i noget af det hedenske.

Også hendes politiske holdninger kan være svære at kategorisere. Hun holder hverken med kongen eller med De Sorte Riddere, og det kan derfor være svært at definere hendes loyalitet. Dog er hun utroligt loyal, hvis først hun er overbevist om det ene eller det andet; men indtil da, er hun nærmest immun overfor politisk indflydelse. En stædig pige, der ikke lader sig røre af svage meninger.


UDSEENDE
Egentlig ser hun ikke meget anderledes ud end en hver anden 17 årig pige - måske bortset fra det ildrøde, flammende hår, der dog har en snert af brunt i sig. Hendes hår krøller normalt i spidserne, men det afhænger også en del af hendes længde. Hendes hår er generelt bare meget tykt, noget hun har arvet fra sin fader - da han ellers stadig havde hår på hovedet. Hun har dog mest træk fra sin mor af, men det er der ikke rigtigt andre end hendes familie, der genkender - af gode grunde. Hun har grøn-blå, mandelformede øjne, og farverne skifter alt imellem hvordan lyset falder på hendes øjne; solnedgangen vil formentlig farve dem grønne, hvorimod hendes salte tårer oftest gør dem blå.
Hendes kropsbygning er egentlig ikke så kompliceret. Hun er lidt for spinkel i forhold til andre på hendes alder, og er ifølge mange gamle damer, hun møder, ikke i stand til at 'føde børn'. Det rører hende nu ikke specielt; hun vil ikke kategoriseres som en fødemaskine, der ikke laver andet end at spytte babyer ud, og hun er ærligt talt tilfreds med sin barm og sin tydelige talje, de smalle hofter og de lange, smalle ben, der kan bevæge sig let og smidigt afsted, præcis som en kat.

Hendes ansigt er hjerteformet, og hendes hage er som udgangspunkt ret smal og skarp, for ikke at sige spids, og hendes kindben er høje og smalle. Hendes kæbe er en smule bred, hvilket dog kun giver hendes ansigt kontrast. De røde læber, hendes ansigt er udstyret med, er som udgangspunkt en smule buttede, hvilket giver hende et lettere barnligt, men også sensuelt, udseende, og de få fregner, hun har, står i kontrast til dem, og matcher desuden også håret perfekt.

Bag al skidtet, gemmer der sig en lettere bleg hud, trods al den tid hun tilbringer udendørs. Hun har en blød, fin hud, der kunne sammenlignes med de fineste dun fra en ung ælling, den pureste uld fra det hvideste lam. Hun er dog selv ret irriteret over blødheden der gør, at hendes hud let bliver irriteret eller slidt og det gør, at hun må bære handsker det meste af tiden, for ikke at risikere vabler, hvilket ikke er specielt smart, eftersom hun skal kunne være hurtig og smidig i sit kriminelle arbejde - og helst uden at tabe noget. Det er dog ikke en katastrofe, hvis hun ikke bruger sine handsker, men hendes arbejde vil helt klart være mindre effektivt. Hun er ikke ligefrem hårdfør i hendes udseende, i modsætning til hendes personlighed.

Og sidst, men ikke mindst, er der jo det mærke, som kendetegner alle dæmoner; det er ikke ligefrem tydeligt, da hun kun er en kvartdæmon, men alligevel er der antydningen af en triskele i hendes nakke - noget, der især kendetegner dæmondelen af hendes familie.


MAGIER
Magi I
Magi II
Magi III
Ild
MAGI LÅSTMAGI LÅST
Hendes ildævner stammer fra de
dæmoniske gener, hun har i sig
- men fordi hun kun er kvart ilddæmon,
er det begrænset hvor meget ild, hun kan fremtrylle.
Det er dog muligt for hende at træne sine evner.

MAGI LÅST
MAGI LÅST


SVAGHEDER
(stil det op som en skala fra 1 til 4, hvor grad 1 er det svageste punkt og grad 4 er det mindst svageste punkt)
Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Guld
Spinkel krop
Kæmpe forsamlinger
Åbent hav
INDSÆT BESKRIVELSE
INDSÆT BESKRIVELSE
INDSÆT BESKRIVELSE
INDSÆT BESKRIVELSE


STYRKER
(stil det op med en skala fra 1 til 4, hvor grad 1 er den der styrker din karakter allermest og grad 4 mindst)
Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
INDSÆT STYRKE
INDSÆT STYRKE
INDSÆT STYRKE
INDSÆT STYRKE
INDSÆT BESKRIVELSE
INDSÆT BESKRIVELSE
INDSÆT BESKRIVELSE
INDSÆT BESKRIVELSE


DRAGE
(spring dette felt over, eller slet det hvis du ikke er drage ridder, drage ridder lærling eller Sorteridder)

Drage Udseende
(En detaljeret drage beskrivelse omkring dets udseende, ikke andet)
Drage Navn
Drage Udgave
Drage Speciale
Tilholds Område
INDSÆT NAVN
Spoiler:
Slange
Vingede
Firbens

Hvis det er en
blandet drage race skriv
dets krydsninger under de
resterende udgaver
Sæt
Kode:
[u][/u]
under udgaven
INDSÆT SPECIALE
HVOR ER DEN FRA
Miseria
Miseria
Newbie

ANTAL INDLÆG : 1

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum