Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

 • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Lucian Maddox EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Lucian Maddox EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Lucian Maddox EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Lucian Maddox EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Lucian Maddox EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Lucian Maddox EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Lucian Maddox EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Lucian Maddox EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Lucian Maddox EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Lucian Maddox EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Lucian Maddox EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Lucian Maddox EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Lucian Maddox EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Lucian Maddox EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Lucian Maddox EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Lucian Maddox

Go down

Ikke Godkendt Lucian Maddox

Indlæg by Lucian on Ons sep 26, 2012 1:45 am

Lucian Maddox 3992086556_d5d701c24b
Fulde Navn
Lucian Maddox

Chat Navn
Maddox

Face Claim
Chris Pohl

Race
Fuldeblods Vampyrer

Eksistens
920 år

Kropsalder
32 år

Samfunds Stilling
Var en gang noble blandt vampyrer men efter et massemord på mange højde ståden vampyrer og mennesker er han endt som efterlyst.

Bopæl
Lucian bor Hemata, han har tilholdsted i et forlad parlæg som ikke længer bliver brugt af nogen. Han har selv bruge mange penge på og genopbyg stedet og det nu endt som hans hjem.

Job - Hobbies
Lucian gå indfor det og arbejde som lejemorder, han har været indenfor arbejde i omkring 820 år og hans erfaring er kun vokset med tiden.

Personlighed
Spoiler:
Lucian er morderisk væsen, hans natur er iskold og han har ingen menneskelig følelser tilbage. Han har lukket for den menneskelig side og den har næsten ikke fået lov til og se dagens lys i over 820 år, Lucian er utrolig kold og han velovervejer altid de ting han gør for han ved at de kan komme efter ham når det kommer til enden.

Lucian har aldrig nogle siden haft følelser for et andet væsen for det han simple hen ikke kunne passe ind i hans verden, både fordi at han lever et liv hvor han altid er på farten men os fordi at det bare ikke hører hans natur til. Lucian kan godt være utrolig charmene og elegant men det blot en maske som gemmer på hans natur. Lucian er heller ikke en væsen man kan stole på for han gøre alt for beskytte ham selv og derfor har han os en store tendens til og lyve over for alle, hans historie skifter tit fra person til person og derfor er der heller ikke nogle som ved hvem det endelig er at de taler med.

Lucian hold kun af de personer som kan være lige som ham selv og derfor har han tit svært med blødsøde som er så ”ihh og åhh”, nej der skal være en standard og han laver tit hans egen regler for hvem og hvad som endelig må komme tæt på ham.

Lucian er os en person som gå op i ham selv, han er egoistisk og selvglad og han gå meget op i at en person er så perfekt som overhoved mulig, dette har gjort at Lucian kun hold sammen med meget få racer og de som få lov til og være sammen med ham er meget heldig.UDSEENDE
Spoiler:
Lucian er et væsen som ligger tæt på perfektion, han har ikke nogle små fejl som mennesker har og han minder tit om en gud når folk ser på ham. Lucian har bleg hud og den minder meget om månen når man ser på den. Lucians øjne er lyseblå tit helt hvid det kommer meget an på hvordan lyset er når man ser dem.
Lucian er ca 1.95 høj, han har sort hår og kort klippet. Når det kommer til stil er Lucian en person som kun gå i goth eller alternativt tøj, man kan næsten altid finde ham i sort jakkesæt og øjne vil tit os være gemt bag et par sorte solbriller for han har en ting med og gemme hans øjne af vejen for andre. Der os nogle sir over ham for han elsker og gå med tophat og stok når han er ude i byen for det minder ham om de gamle dage hvor han stadig havde en store magt og derfor holder han sig tit os til tøj som kommer fra 1800 talte england, han er tit os i skjorter med bloter og så detaljer som man lægger mærke til for han elsker og blive set på af andre væsner.


MAGIER
Magi I
Manipulation af drømme samt minder
Lucians magi gør at han kan manipuler med andres drømme og minder, dog virker magien kun hvis han rør en person. Der er to sider af hans magi.
Drømme: Lucian kan påvirke en persons drøm mens personen sover, men kan skal rør person før der sker noget. Når Lucian gå ind i drømmen kan han lave drømmen om som han nu øskner det og det kan næsten blive til en alternativ virkelighed dog er det tit os meget farligt for hvis Lucian ønsker det kan drømmen godt gøre fysiks og psykisk skade på person. Dog er det ikke særligt tit at Lucian gør dette for det mest en staf for dem der nu har gjorde noget meget slemt.
Minder: Den side af magien er stadig ustabil for Lucian, han har endnu ikke fået kontrol over magien og derfor har han tit lavet mere skad end grave, Lucian magi gør at han kan gå ind i folk og se minder og viden som person har hente gennem tiden dog kan han kun se minderne gennem blod og derfor kan magien være farlig, hvis lucian drikker blodet fra en person som er fuld eller høj kan minderne nemt gå i stykker og derfor prøver han tit og ender det tit med at han er nød til og dræbe personen for alle minderne få en andet historie end den som de en gang havde.SVAGHEDER
Svaghed I
solen
Som alle vampyrer kan Lucian ikke tåle sollys og derfor gemmer han sig altid indenfor om dagen.
Svaghed II
Blod
Blod er både e styrke og svaghed hos Lucian, han drikker det som alle andre vampyrer men når han drikker er han næsten i en rus som hvis han havde taget stoffer eller andre underlig ting som ligger der hen af.

Svaghed III
Følelser
Følelser er en ting der meget privat og lukket hos Lucian, han har været i stand til og lukke for hans menneskelig side og derfor er der heller ikke særlig mange som kender den menneskelig ham, for den side har ikke været til i over 820 år.

Svaghed IV
Hans magi
Lucian har stadig ikke fået fuld kontrol over han magi og derfor er det os et hule i hans forsvar mod andre væsner.

STYRKER
Styrke I
Kontrol over følelser
Lucian har en perfekt kontrol over hans følelser og derfor er han os i stand til og lukke dem ned når han ikke skal bruge dem der ingen som nogle siden har set hans menneskelig natur.

Styrke II
Forhøjde sanser
Som vampyr er det kun naturlig at alle Lucians sanser er bedre end dem som mennesker har, han opfanger ting bedre end normalt plus han kan hurtige opdage hvis der et eller andet galt med omgivelserne omkring ham.

Styrke III
Forhøjde styrke og hurtighed
Lucians styrke overgå mennesker på mange måder, han er i stand til og løft en fuld voksen person og han vil ikke lide af det, en anden ting er os at han er os at han er hurtigere en menneske og han kan nemhed fange en person som prøver og løb fra ham.

Styrke IV
Blod
Lucian afhænger af blod for at kunne bruge alle hans andre evner som vampyr, hvis han ikke har blod i kroppen vil han ikke kunne bruge sin magi eller hans styrke for de afhænger af alt det blod som han indtager.


Lucian har ikke nogle drage!

Lucian
Lucian
Newbie

ANTAL INDLÆG : 1

Tilbage til toppen Go down

Ikke Godkendt Re: Lucian Maddox

Indlæg by Skye Reynolds on Tors sep 27, 2012 11:04 pm

Lucian Maddox 10034889061613462314 Du er endnu ikke godkendt

 1. Din tekst mange steder er ikke sammenhængen, og giver slet ikke mening nogen gange. Gennemlæs derfor hele dit skema, og ret alt det der ikke er skrevet ordentligt og forståeligt.

 2. Vi er ikke på jorden, men på en helt anden planet, som ALDRIG har hørt noget omkring England eller andre lande som er på Jorden. Jeg vil forslå dig at læse alt det der er værd at læse inden under relevant viden.
Skye Reynolds
Skye Reynolds
Admin

ANTAL INDLÆG : 165

http://dragonslayer.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum