Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Lør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Tirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Søn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Ons nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Tirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Tirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Tirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Man nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Lør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Lør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Fre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Fre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Fre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Tors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Tors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Dæmoner

Dragon Slayer :: Start ::   :: Racer

Go down

Dæmoner

Indlæg by Skye Reynolds on Man jan 02, 2012 5:22 pmDer er mange forskellige dæmoner og af den grund, er det muligt at kunne forslå en ny type dæmon, men man skal være forberedt på et nej. Derfor kommer kun de mest eftertragtede til at stå her! Man skal også være klar over, at hvis vælger man en bestemt dæmon, så SKAL man have sine magier inden for dette element, det betyder, at jord kan ikke har noget med ild at gøre og omvendt!
Alle dæmoner er ikke helt ens, og alle dæmoner kan selvfølgelig ikke det samme, men der er ingen race inden for dæmonerne, der absolut skal have horn eller tegn, de kan ligne ganske almindelige mennesker, men alligevel vil der være noget, der ville skille dem ud fra alle andre. Stort set alle dæmoner har et meget nært forhold til dragerne, derfor bliver der ikke skrevet omkring dem. Da de er 'beslægtelse' med dem.


Jord Dæmoner
Er kolde væsner, der kun elsker det levende i skoven. De vender den kolde skulder til naturforurenere, og føler nærmest med jordens evige skrig omkring hjælp. De holder ekstremt meget af alt der foregår udenfor, og derfor er de ret så farlige, hvis du kommer ind på forbudt område.

De fleste jord dæmoner kan kontrollere blomster væksten, nogen kan lave jordskælv til en hvis længde og udbredelse, andre kan få jorden og dets planter til at bevæge sig. Det er ganske forskelligt. Mange ser op til jord dæmonerne - især elverne, som alligevel afskyr dem, som den rene pest.

Jord dæmoner er fine i deres påklædning og mener altid, at de er højere end alle andre og er langt mere påpasselig med jordens velbefindende, derfor ser de ned på alle og en hver, selv andre dæmoner, fordi de ikke mener, at de har lige så godt et bekendtskab til jorden som dem.
Man møder dem oftest ude i skovene, nær klipper eller ruiner, hvor jorden tager drastisk til. De lever oftest i små kolonier sammen med andre jord dæmoner.

Luft Dæmoner
Er yderst yndefulde og elegante. De er ekstremt optimistiske omkring deres eget velbefindende, men andres er de ligeglade med. De opholder sig altid ved høje steder, der hvor, der er klipper eller højt vindtryk. De er utrolig legesyge og livsglade og er altid friske på at lave et eller andet. Dog er de også ret så generte. Man skal ikke lade sig narrer. De fleste luftdæmoner spiller generte for at få opmærksomhed, hvor de så lokker offeret væk fra alt andet.
Det siges af de lokale, der er vant til luftdæmoner, at de er kannibaler eller bruger deres ofre til hemmelige ritualer. Det er, der ingen, der ved helt med sikkerhed - endnu.

De fleste luftdæmoner kan kontrollere vinden, der er dog også nogle, der har trænet så længe og så meget på deres magiske evner, at de nu kan kontrollere samtlige former for vejr. Der er dog ingen, der har mestret det fuldt ud indtil videre. Luftdæmoner er lidt af nogle enspændere og holder sig derfor mest for sig selv, alligevel er de også meget selskabs lystne og søger andres opmærksomhed og selskab i de små byer, hvor de forfører alle og enhver.

Hvis man dog leger lidt for meget med dem, kan det sagtens være muligt, at de begynder at blive irriteret eftersom, at luftdæmoner også er ret så humørsvingende og har en meget kort lunte indimellem. De er ret så optaget af deres evige behov for opmærksomhed og søger den gerne til en hver tid.

Ild Dæmoner
Er ret så aggressive, de tolerer ikke et nej og tager ikke imod befalinger fra andre overhovedet! De mener selv, de er de bedste, og er i den 'direkte' linje nedstammer fra dragerne. De har brug for kamp og er der noget, der går i ged eller står i vejen for deres fuldførelse, ender det som regel med dræb og ødelæggelse - med andre ord det rene kaos.
På trods af aggressiviteten er de ret tålmodige, dog kan en halvtime føles længe, og så begynder de at blive irriteret.

De fleste ild dæmoner har evnen til at opfange ild andet sted fra eller simpelthen skabe det ved egen fri vilje. Dog er det ikke altid, at det sker eftersom temperatur og fugtighed også skal passe ind. Ild dæmoner er ikke så elegante endda, de har bare den holdning, at det er dem, der ejer verdenen, at de er de stærkeste. Hvilket også gør dem til et ekstremt let bytte trods deres umådelige styrke.

Det er ikke en race, man skal lave numre med. De er sjældent kendt for at tilgive, og når de først går amok, er det oftest en hel bygning, der forsvinder (på størrelse med en kro) bare for at vise folk, at det er dem, der bestemmer.

Vand Dæmoner
Vand dæmoner er ret så humørsvingende, de ved ikke hvornår nok er nok, eller hvornår de i grunden bare skal ignorer små betydningsløse ting. De er meget selvglade og mener, at alt levende er afhængigt af dem.
De fleste vanddæmoner opholder sig nær store floder eller havet, så de ikke bliver svækket i mangel af brugen på vand. De egner sig ikke til at være i varme områder og undgår det derfor også helst.

I natur er de dog ganske renlige væsner, dog går der rygter omkring, at de udfører noget djævelsk værk hist og her, og at deres territorier er stærkt bevogtede. De opholder sig sammen i små grupper, hvor der måske er tyve i hver. Der er dog også andre, der bare strejfer omkring på må og få.

De fleste vanddæmoner kan styrer vandet, men der er også nogen, der kan snakke med vandskabningerne. Måske kan man få vandet til at flyve eller skabe kemikalier med det, så der kommer ætsende syrer. Der er mange måder at kunne få dette til at ske.

Isdæmoner
En isdæmon tilgiver dig aldrig, hvis du kalder vedkommende for en vanddæmon. De hader at blive sammenlignet med noget, da de generelt set mener, at de er for fantastiske til at kunne blive sammenlignet.
De lever oppe i de kolde egne og oftest alene eller sammen med en mage. Disse er ligesom Jorddæmonerne: De æder gerne andre mennesker, de er derfor med andre ord; Kannibaler.

Isdæmoner er nærmest urokkelige i deres holdning, de er kolde og selvglade og ekstremt intelligente. Deres lyst til at skabe maskiner, er næsten lige så højt, som den er ved dværge. Derfor er det rent naturligt for disse to racer at arbejde sammen. Dog er Isdæmoner også en hel del strategiske, de holder af at planlægge og bruge deres kreative del.

De kan ikke mærke kulde, men varme er skam ingen sag, de fleste Isdæmoner brokker sig over alt og intet, når det kommer til varme, når de fleste andre vil se det, som noget ganske behageligt. Isdæmoner er ikke altid helt til at stole på, de kan godt lide at spille med folks sind og går også meget ind for torturgenstande, hvilket også er deres speciale indenfor våben skabning.

De fleste isdæmoner kan manipulere med is, nogen kan lave bevægeligt is, så det er levende, mens andre kan lave ben og arme, osv. i is, og bruge det til at bevæge sig på.

Skema over, hvad man skal være opmærksom på:

  • Alle dæmonerne har deres svagheder, og noget de frygter mere end noget andet.

  • Dæmoner er ret asociale væsner, der mest holder sig til deres egen race.

  • En dæmon har rigtig svært ved at finde kærlighed i deres liv.
    (pga. den asociale adfærd, udvikler dæmonerne den tro, at de ikke har behov for kærlighed, men kun er sammen for naturens gang, så et liv kan gå videre.)

  • Dæmoner er tæt forbundet med dragernes adfærd, styrker og magier.
Skye Reynolds
Skye Reynolds
Admin

ANTAL INDLÆG : 165

http://dragonslayer.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Dragon Slayer :: Start ::   :: Racer

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum