Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

 • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Dance into the long night EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Dance into the long night EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Dance into the long night EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Dance into the long night EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Dance into the long night EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Dance into the long night EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Dance into the long night EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Dance into the long night EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Dance into the long night EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Dance into the long night EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Dance into the long night EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Dance into the long night EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Dance into the long night EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Dance into the long night EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Dance into the long night EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Dance into the long night

Go down

Dance into the long night Empty Dance into the long night

Indlæg by Erix on Man sep 17, 2012 12:50 am

Tid:
22.30
Omgivelser:
Multi farvet lys og høj musik som overdøver de folk der sidder og snakker med hinanden, masser af mennesker og væsner som er ud tryk den af på danse gulvet.
Vejr:
Efterårskold nat, skyfri himle og det blæser ret meget
Dato:
I dag
Blod og vold og groft sprog kan forkomme i emnet!
(Privat for Erix og Jennifer)Søndag aften.. Altid en kedelig aften fordi at det var lige op til ugen og derfor var det tit ikke en aften hvor der sket særlig meget. De flest mennesker ville nok være på vej i seng, men der var os dem der bare ikke havde muligheder her i livet og derfor var de smutte en tur ned på Kifel Diskotek hvor der altid var gang i den.
En skiksele gik ned af gaderne som ført til Kifel Diskotek, han var klædt i en sort skjorte samt sort bukser, håret var blondt og øjne havde en blå øjne farve. Personene havde en utrolig bleg hud og den havde næsten en sølv farve i månen lyset.

Personen nærmede sig den kø som gik ind til Kifel Diskotek og han stoppede bag ved de mange unge menneske som stod i kø for komme ind, stemmerne snakke der ud og han rystede kort på hoved mens han vendt sig tilbage imod de mørke gade hvor han var kommet fra og han overvejer hvem der mon ville komme efter ham, han fik dog ikke stor tid til og overveje det for køen rykket hurtig og nu stod han indenfor i en stor gang som ført ind til diskoteket.

Lyden af musikken fanget ham hurtigt og den vokset mere om mere efterhånden som han gik ind i mod diskotek, han var ikke kommet fordi der var fest for sådan var han ikke. Nej han årsag var at han ville finde sig et offer som han kunne lege med her i nat og derfor var Kifel Diskotek det perfekt sted og finde et menneske efter et andet væsen som han kunne lege med, hans øjne gik på de mange mennesker som var på danse gulvet og de mange dufte fanget ham os med det samme. Engle dæmoner elver og mange andre var i mellem de mange dødelig og han lavede et kort smil på læben, en engle skulle måske være hans offer eller os skulle han bare nøjes med et menneske for de var letter og lege med end hvis han skulle have modstand..
Erix
Erix
Newbie

ANTAL INDLÆG : 54

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Jennifer on Man sep 17, 2012 1:14 am

De tomme gaderne som lå rundt omkring, det var som om alle var forsvundet fra gaderne. Gået alt for tidligt i seng, eller var nede og feste og prøve på at score noget som de slet ikke fortjente. Det var helt utroligt at gaderne, kunne blive ødet så hurtigt. Når man var ude om dagen, så var det fyldt med mennesker og væsner. Så man regnede slet ikke med, at gaderne kunne blive så ødet overhovedet.
På den lange gade hvor Kifel Diskotek lå på, kunne man svagt høre lyden af sko som løb igennem gaden. Hvis man kiggede godt efter, kunne man se den unge kvinde som kom løbende. Det lange brune hår, som bevægede sig med vinden. Hendes navn var Jennifer, men var mere kendt for Knightley. Hun var en tyv og en dygtig en af slagsen, nok havde hun været lidt uheldig denne aften. Det var som om butik ejeren, viste at hun ville komme for at stjæle et par smykker.
Hun havde alligevel fået fingrene i et par, som hun nok kunne få nogle penge for. Hun havde alligevel blevet nød til at flygte, håb om at politiet ikke ville finde hende.
Hun havde et par sorte jeans på, en sort top og en læderjakke på. Hun havde et par almindelig flade sko på, som var gode at løbe i.
Hun smilte stort da hun fik øje på diskoteket, så havde hun et sted hvor hun kunne gemme sig. Hun smuttede bare ind i køen, og snød sig lidt for at komme ind. Det gik heller ikke længe, før hun stod inde i musikken og alle de dansede mennesker og væsner.
Hun bevægede sig rundt mellem alle de høje mennesker, og smuttede op til baren "en rom og cola" sagde hun flere gange, for at få bartenderens opmærksomhed.
Jennifer
Jennifer
Newbie

ANTAL INDLÆG : 29

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Erix on Man sep 17, 2012 1:32 am

Mandens gang fik ham op i baren han sat sig på en af de då tomme stole som der nu var, hvad skulle han bestille her til aften? Han overvejet det mens han kiggede efter en tander som var fri og der kom os en hen til ham efter lidt tid "en tequila sunrise" sagde han roligt og manden nikkede til ham før han forsvandt hen for lave hans drink, mens han ventede gav han sig selv tid til og kigge efter et offer som han måske kunne lege med men han skulle først være sikker på at det ikke var en eller anden race som var lige stærke som ham selv.

Hans blik gik på de mange mennesker og væsner og han var i bund og grund ligeglad med hvad køn person nu end var for han tog gerne begge køn hvis han kunne komme til det, han skulle jo bare bruge hans hypnose og så ville de ikke en gang opdag hvad der skulle ske med dem. "din drink" sagde en stemme bag ved ham og Erix vendt sig tilbage om til tanderne som var kommet tilbage til ham "hvor meget? sagde Erix kort mens han gik i lommen efter hans pung..
Erix
Erix
Newbie

ANTAL INDLÆG : 54

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Jennifer on Man sep 17, 2012 1:45 am

Jennifer stod nok der i flere minutter, mens bartenderne bare gik forbi hende. Kunne de ikke se at hun var der! det irriterede hende så groft, når nogen opførte sig på den måde. Hun var lige så meget en kunde, som alle andre fjolser der var. Hun var øje på en fyr, ret så køn og anderledes var han. Hun gik bare over til ham med faste skridt, og vende sit blik mod bartenderne som ventede på at få sine penge "hallo! er i blinde.. jeg vil gerne have en rom og cola" sagde hun med en ret så sur og flabet stemme, mens bartenderne bare rullede med øjnene over hende og vende sit blik mod fyren igen.
Hun begynde at tælle til 10 inde i sig selv, for ikke pludselig at flyve på ham. Hun havde ikke lyst til at blive smidt ud, eller at de ringede til politiet. Hun kunne jo ikke ligefrem forklare, hvorfor hun gik rundt med smykker i sine lommer.
Hun vende bare sit blik væk og ud mod danse gulvet, hvor alle de desperate folk var og prøvede på at danse med hinanden. Hun havde nok grinet af dem, hvis det var at hun havde været normal.
Jennifer
Jennifer
Newbie

ANTAL INDLÆG : 29

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Erix on Man sep 17, 2012 2:02 am

"Det bliver 42 Orn" Sagde tander til ham men de blev dog afbrud af en kvinde stemme som snakke til tanderne, Erix kiggede i han pung mens han fandt penge men han blik gik dog op på kvinden som var kommet hen til dem og hun snakket til tanderne. Efter hvad Erix kunne hører var kvinde noget sur over at hun ikke havde fået betjening og derfor var hun os komme her hen for give dem en kort lektion, Erix rystede på hoved uden at det blev opdaget og han lag pengen på bord til tander før han tog glasset med med ham ud på det store gulv, nu kunne jagten gå ind og Erix havde stadig ikke fundet et offer men det betød nu ikke særlig meget for han kunne bare brug hans lille evne til og snyd en eller andet til et eller andet.

Erix bevæget sig ind i mellem de mange mennesker og han kiggede på en mennesker væsner mens han lavede et smil på læben, nogle kiggede efter ham men det var os til og forstå for han var jo os smuk som vampyr og derfor var han tit en som kvinder kiggede efter. Erix kom hen til et tomt bord og han tog bare plads mens han nippet til han drink, hans øjne var stadig rettet ud på folk og han gik fra person til person mens han overvejet hvem han ville lege med..
Erix
Erix
Newbie

ANTAL INDLÆG : 54

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Jennifer on Man sep 17, 2012 2:12 am

Det irriterede hende bare, at nogle fik betjening bare fordi de var smukke. Mens hende selv, bare måtte vente til alle vampyr, engle og hvad der ellers var.. havde fået noget at drikke, det var bare det at der hele tiden kom flere af dem hen til baren. Hun kunne lige så godt give op, også bare sætte sig et eller andet sted. Det så ikke helt ud til at det var hendes lykke dag, som om det nogensinde var det? måske når hun kunne slippe afsted, med at stjæle og kunne bruge alle penge på sig selv. Nok var hun god til at skaffe penge, men hun var lige så god til at bruge dem igen. Selv om hun ikke ligefrem var en af dem som købte masser af tøj, makeup og alt andet pjat som piger købte. Hun var nok mere en af dem som, brugte penge på.. våben, sprut og rejser... Hun havde altid været en af dem, som man kunne kalde.. for en af drengene, hun brød sig bare ikke om at lave pige ting. Hun gik aldrig med makeup, og kunne ikke forstå dem.. som lag en halvt kilo i deres ansigt.

Hun så kort efter fyren, som gik hen og fandt sig et sted at side. Hun lag sit hoved lidt på skrå, før hun gik over til ham og satte sig bare ned og lag sine fødder op på bordet "hvordan.. kan det være at,, sådan nogle som dig?.. overnaturlige kønne, får alt?" spurgte hun om og vende sit blik mod ham, ikke fordi hun havde det dårligt med hvordan hun så selv ud. Hun var jo en meget køn pige, bare ikke overnaturlig køn.
Jennifer
Jennifer
Newbie

ANTAL INDLÆG : 29

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Erix on Man sep 17, 2012 2:24 am

Erixs blik gik stadig rundt på de mange danser selv om ingen af dem var særligt gode, han lavede et kort suk mens hans blik blev fanget af kvinde fra før, hun var på vej over til ham og han overvejet kort hvad hun ville ham.
Erixs øjne fuldt hende hele vejen over til ham og hun tog plade et stykke fra ham før hun snakket til ham "Hvordan?... Tja det har jeg ikke helt et svar på men måske er det fordi at mennesker er tiltrukket skønhed" sagde Erix kort mens han kiggede på hende, han kunne ikke selv komme med et bedre svar og han lod blikke igen blikket gå væk fra hende før han nippede til drinken.

"Et andet svar kunne måske være det at mennesker har en eller anden fascination af det som de ikke selv kan opnå" Erix vampyr ego komme en smule ind over ham for han havde selv et had til mennesker fordi de var dødelig og derfor at de havde så mange små fejl som han ikke selv havde, et kort smil kom kort på hans læber mens han sat glasset på bordet og hans øjne gik tilbage på hende mens han fanget hendes duft. Et menneske men duften snød ham en smule for den sagde os at hun var varulv på samme tid, en blanding måske? Erix havde haft hans små problemer med varulve og de var stadig ikke helt løst i nu men det skulle vel ikke gå ud over hende eller skulle det? Erix ville kun gør hende fortrad hvis hun gjort et eller anden som pisset ham af eller havde han ingen grund til og gør det store..
Erix
Erix
Newbie

ANTAL INDLÆG : 54

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Jennifer on Man sep 17, 2012 2:42 am

Jennifer havde altid forstået mennesker, måske fordi hun var så meget anderledes. Hun tænkte ikke på skønhed som alle andre gjorde, for hende var folk bare som de var. Jo kønnere de var, jo mere nedern var de bestemt også. Hun havde det jo også bare med at holde sig for sig selv, for så var der ikke nogen som kunne nå at holde af hende.
Hun træk lidt på skuldrene og så bare mod de dansede folk, hun vende langsomt sit brune flabet blik mod ham "så.. os som bare er os.. skal blive behandlet på en anden måde?" sagde hun og synes det var noget lort, hun havde vel lige så stor ret til at blive behandlet ordenligt.. som alle andre.
"så.. fordi de ikke føler sig lige så kønne.. så vil de behandle, de mere kønne bedre?" sagde hun og rystede let på hovedet, hun synes bare selv at det lød som noget lort. Hun mente at man skulle behandle alle på samme måde, når det handlede om sine kunder.
Hun kunne jo havde lige så mange penge, som alle andre også selv om det ikke helt var hendes egne. Så burde hun vel også blive behandlet ordenligt, men sådan var det åbenbart ikke for nogle mennesker.
"så naturlig skønhed.. er ikke noget som gælder mere?" sagde hun og ville bare rejse tilbage i tiden, hvor det var noget af den bedste skønhed.
Jennifer
Jennifer
Newbie

ANTAL INDLÆG : 29

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Erix on Man sep 17, 2012 2:56 am

"Tja... Jeg ikke den der dømmer folk.. Eller måske er jeg for alle har vel små fordomme som de bruger mod andre" sagde Erix kort for det var jo sandheden "og naturlig skønhed tæller vil os på sin egen måde gå jeg ud fra, dog er der måske ting som kommer mere før andre.." sagde han kort efter. Erix blinkede en gang med hans øjne "men hvad synes du selv, verden kan jo ikke være fair overfor alle" Erix kunne ikke se anden forklar i det for der var et harakiri som mennesker levet efter, dog var det ikke det samme som det der var i vampyr verden for der lå Erix i toppen, eller toppen var nok ikke helt hans plads men tæt på.
"Må jeg spøger om et navn?" sagde Erix kort mens han kiggede på hende for han ville gerne vide hvem det var som han snakke med for han havde stadig en høflig side selv om den ikke altid kom frem som det først når han snakke med en fremmet person..
Erix
Erix
Newbie

ANTAL INDLÆG : 54

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Jennifer on Man sep 17, 2012 3:03 am

Han havde nok ret et eller andet sted, selv havde hun jo allerede dømt alle. Selv om hun ikke havde set dem, snakket med dem. Så havde hun allerede dømt dem ude at hendes liv, dømt dem som nogle der ikke var værd at samle på. Det var nok for at beskytte sig selv, at hun havde taget det vel. Det betød så ikke, at hun ikke ville have at folk skulle behandle hende ordenligt. "ja måske, fjolser alle sammen" sagde hun og lag bare sit hoved tilbage mod ryglænet, mens hendes blik var rettet mod dansegulvet. Hun gøs helt i kroppen, over at se de mænd som kæmpede for at score alle dem som lignede modeller. Kvinder der slet ikke spise noget, og alligevel ville være dem utro.
Hun vende langsomt sit blik mod ham, og var ikke så meget for at give sit navn ud. Det kunne da ikke skade noget? så længe de forblev fremmede overfor hinanden "mit navn er Jennifer.. men bare kald mig Knightley, det er det navn jeg nok er mest berømt for" sagde hun også selv om hun nok ikke var den mest berømte tyv, men hun var alligevel på vej der op "og du er?" spurgte hun om lidt efter, mens hun vende sit blik mod de dansede mennesker igen.
Jennifer
Jennifer
Newbie

ANTAL INDLÆG : 29

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Erix on Man sep 17, 2012 3:12 am

"tja hvad kan vi overhoved gøre ved den her verden, folk er idioter, stodder, narkomaner og hvad der nu ellers er af utøj i den her verden" sagde Erix mens han kiggede hen på de mange mennesker, han lavede et pokerface mens han studeret dem alle sammen. Mænd der prøvet sig frem hos de mange kvinder men uden held, Erix lavede et suk som ikke var til og høre for han havde haft mange one nighters med nogle af dem som var her og de havde sikkert opdaget at han var der men de sagde dog ikke noget til ham, Erix rettet hans blik tilbage på hende da hun sagde hende navn og han husket det med lethed.

"Navnet er Erix Valentin" sagde han roligt kiggede på hende med et roligt blik "og hyggeligt og møde dem Knightley" sagde han roligt mens hans blik flyttet sig igen tilbage på de mange folk, han lukket øjne for et øjeblik og han lod tankerne flyve frit mens han overvejer hvad han skulle gøre med det offer som han stadig ikke havde fundet i nu..
Erix
Erix
Newbie

ANTAL INDLÆG : 54

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Jennifer on Man sep 17, 2012 3:20 am

Hun træk lidt på skuldrene og viste det endelig ikke, verden var bare ved at synke i bund og der var intet at gøre "ja det er jo lige det, burde dræbe dem alle sammen" sagde hun og havde nok smilet eller grinet der, hvi hun havde været normal og det var hun jo ikke. Hendes ansigt forblev bare uden følelser, og det var også meget godt at det gjorde sådan.
"Erix.. det er et meget særligt navn, af hvad jeg ved af" sagde hun og havde ikke rigtigt hørt det navn før, men det var også mange navne som hun ikke havde hørt. Hun snakkede jo ikke rigtigt med nogen, og derfor kendte hun heller ikke til de forskellige navne som folk kunne have "fornøjelsen er vel på min side" sagde hun og viste ikke helt om hun mente det, men det var da et eller andet sted sjovt at snakke med en eller anden. Uden at det havde noget med hendes arbejde at gøre, eller når politiet fik fingre i hende
"hvad laver du så her?" spurgte hun om og kunne næsten regne det ud, var ikke alle fyre der for at score?
Jennifer
Jennifer
Newbie

ANTAL INDLÆG : 29

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Erix on Man sep 17, 2012 3:28 am

"Det et latinsk navn og derfor det heller ikke et navn man hører i hverdagen" sagde Erix mens han kiggede på hende "hvad jeg laver her.... Tja jeg ikke helt sikker mere..." sagde han kort for det var jo ikke bare sådan lige til og sige 'hey jeg kommet her til for finde et offer for jeg nemlig vampyr', ej det gik ikke og komme med sådan en forklaring og i sær ikke offentligt. Erix overvejet hvad han skulle sige til hende for sandheden var for langt ude så en eller anden dække historie måttet han vel finde på "Jeg tror bare at det var stemning der fik mig her ind for jeg har fri her i morgen og derfor tænkte jeg at jeg ligeså godt kunne dræbe aften med et eller andet" sagde Erix kort og det var nok os den bedst historie han kunne komme på i øjeblikket..
Erix
Erix
Newbie

ANTAL INDLÆG : 54

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Jennifer on Man sep 17, 2012 3:38 am

*Latinsk* tænkte hun kort, og havde aldrig fundet ud af hvordan folk kunne vide hvordan man snakkede det. Måske fordi hun aldrig havde gået i skole, og derfor ikke kendte andre sprog. Hun havde aldrig været en af dem, som havde det godt med at sidde stille og høre på en eller anden lære "så er det nok derfor" sagde hun som svar og slog bare sin tanke ud af hovedet, hun havde vel ikke rigtigt lyst til at tænke over sådan nogle småting... som hvorfor hun ikke havde gået i skole.
Hun vende hurtigt sit blik mod ham, og lag sit hoved lidt på skrå "ah.. nu kan jo også bare sandheden..." sagde hun og rystede kort på hovedet "jeg er ude for at score" sagde hun med en dyb stemme, og prøvede på at lyde som en mand. Hun fjernede en tot hår og lag det bag sit øre, hvor det hørte hjemme.. væk fra hendes ansigt.
Mennesker tænkte ikke på andet end sex, det var som om de ikke havde noget andet at lave. Det var vel også okay, hvis de gad bruge deres liv på noget som folk alligevel ville glemme... de var jo ikke mange som blev husket, når det handlede om sex.
Jennifer
Jennifer
Newbie

ANTAL INDLÆG : 29

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Erix on Man sep 17, 2012 9:24 am

"score nogle af dem der ude.... Næppe" sagde Erix kort "Jeg ikke den type der hæger mig selv i kærlighed for det ender altid galt" sagde Erix kort og det var jo sandt nok, Erix gik ikke indfor at hold sig fast til en person for det kunne han ikke få ham selv til. Nej han var lidt at en player og normalt bruget han kun mennesker på to måder 1. mad 2. sex og eller var der ikke andre muligheder. Erix trak vejret kort mens hans blik var tilbage på Knightley "jeg nok mere den person der leger med folk hvis det da er ordet" sagde han kort mens hans øjne studeret hende kort "hvorfor være fast med en når man kan nyde livet" sagde han kort efter for det var kedeligt og være sammen med en alene, så ville Erix heller kast sig selv ud i solen..
Erix
Erix
Newbie

ANTAL INDLÆG : 54

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Jennifer on Man sep 17, 2012 9:35 am

Hun så bare ud på alle dem som dansede, før hun vende sit blik mod ham igen "nu mente jeg ikke at du ville finde kærligheden" sagde hun og pegede udpå alle de mænd som var der ude "tror du.. at de er her for at finde kærligheden?" spurgte hun om og kendte allerede svaret, hvor mange tog i byen for at finde kærligheden? det var nok et af de dummeste steder at gøre det, der var alle fulde også så man altid bedre ud. Hun lag sit hoved mod ryglænet igen og lag sin hånd i sit skød, før hun lukkede sine øjne i og lyttede bare til hvad han sagde "det er da fint.. alle er jo forskellige" sagde hun og åbnede kort sine øjne "kærlighed.. er heller ikke noget jeg går ind for.." sagde hun og var ikke engang fan af venskab, det var bare til problemer og mest når man arbejde med det som hun gjorde. Så skulle man også tænke på andre, og det gad hun bestemt ikke bruge sin tid på.
Jennifer
Jennifer
Newbie

ANTAL INDLÆG : 29

Tilbage til toppen Go down

Dance into the long night Empty Re: Dance into the long night

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum