Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Erix Valentin EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Erix Valentin EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Erix Valentin EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Erix Valentin EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Erix Valentin EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Erix Valentin EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Erix Valentin EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Erix Valentin EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Erix Valentin EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Erix Valentin EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Erix Valentin EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Erix Valentin EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Erix Valentin EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Erix Valentin EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Erix Valentin EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Erix Valentin

Go down

Godkendt Erix Valentin

Indlæg by Erix on Søn sep 16, 2012 11:44 am


Erix Valentin 1253327000728_f
Fulde Navn
Erix Valentin
Chat Navn
E.V
Face Claim
Riku Phantasmagoria
Race
Fuldblods Vampyr
Eksistens
695 år
Kropsalder
20 år
Samfunds Stilling
Noble i vampyr verden, men ganske almindelig borge i byen
Bopæl
Erix har sin egen villa i Raven Street, huset er bygger sådan at man ikke kan se inden af vinduerne om dagen men huset kommer dog til live når det er nat.
Job - Hobbies
Erix er leder af Valentin klanen, dog har han os et sted job som advokat.
Personlighed
Spoiler:
Erix er vampyr som misbruger andre levene væsner til alle mulig formål, han er ikke selv den der gider problemer og derfor misbruger han tit andre. Han er utroligt charmerne ved første møde og tit den billet der gør at han kan vinde folk over på hans side, men inden under den store charme er der ingen form for føleser. Erix er kold overfor alle der ikke er som ham selv, han ser mest sig selv med vampyrer eller andre koldblodet dræber for han ikke til små søde ting.

Erix spilder ikke tid med og lede efter kærlighed for det findes ikke i hans verden, Erix er en player og han hopper fra person til person og derfor har han os en del mennesker som han kan leve af for han har lovet dem alle at de kunne blive ligesom ham dog er det ikke ord som han har tænkt sig og holde.

Møder med Erix kan enden på mange måder men det kommer mest an på hvordan hans humør er når man møder ham, en dårlig dag kan god være farlig mens en mere normal dag kan være mere neutral. Erix er tit mere agarsiv i humør når han har brug for blod og derfor vil han tit os gøre mere for at forsvar hans bytte for han hader når man forstyr ham, et natte møde med hans sande natur kan god betyde en tur til hospitalet men er man måske heldig kan man godt gå fra ham uden alt for stor skade. En mørke ting ved Erix er at han er i stand til og lukke alle menneskelig føleser ned når han skal jage det os en grund til at han er så farlig som han er, han har kun to føleser når han jager og den er at han nydelse han få når han hører hans offers skrig, den anden ting er at han bliver utrolig ondskabsfuld men den side er os bland for han elsker og lege med hans offer og det os der hvor han kan gøre mest brug af hans magi.

Erix er os en leder, hans videne er stor og den gå et godt stykke tilbage i tiden, dette betyder os at Erix er historisk klog på mange måder, han ved meget om de mange racer og bruger gerne hans viden når han møder andre racer.

Erix er en perfektionist og han gå helst op i at yder elegance skal være helt oppe i den høje klasse, han ser ned på dødelighed og derfor bryder han sig heller særlig meget om mennesker for de ikke perfekte i hans øjne og derfor er de heller ikke meget andet end mad.


UDSEENDE
Spoiler:
Erix har haft mange måder og se ud på, han er født med blondt hår og dybblå øjne. Han er bleg af natur og han er perfektion, eller det syns han da selv. Erix er ret trænet når det kommer til krops bygning men dog ikke så at han overdriver, når det kommer til højde er han 1.85 høj og hans vægt er omkring 85 kg. Erix har mørke mærker under øjne, han ser tit ud som en der ikke har sovet men igen han sover ikke af natur og derfor vil det tit være meget normalt og se ham som en meget træt person.
Erixs hår gå ham ned til ryggen dog holder han det tit i hestehale for han hader hår i øjne. Når det kommer til tøj stil så Erix en fyr der mest af alt gå i jakkesæt men der er os en anden side af ham som mange ikke ser fordi de kender ham som den fine mand og derfor er der ikke mange som ved at han er utrolig alternativ når det kommer til tøj, hans stil skifter ikke ligesom med andre eller hvis den gør så skal der dog en del til for ellers er han meget fast med hans stil.

Magier
Hypnose
Erix kan bruge hypnose på andre uden at de opdager det, men det kraver dog at han stirre en i øjne eller at han rør en fysiks. Erixs hypnose kan trylle binde folk sådan at de bliver meget afslappet når de tæt på ham, men på samme tid kan os beordre folk så længe at han stadig har en eller anden form kontakt med personen.

Svagheder
Solen
Erix kan på ingen måde tåle solen og derfor holder hans sig indenfor i hjemmet når dagtimerne er over landet, Erix vil først være til og møde efter solnedgang og det ikke altid til og se hvor han er og hvor han ikke er.

Blod
Erix lever af blod som alle andre vampyrer men han har en stor svaghed for engle blod da han finder det mere sødt end hvis han havde fundet en anden race, en anden ting er at blod giver en rus hos ham så han bliver utrolig rolig som hvis han havde været på morfin eller andre stoffer.

Føleser
Erix er et væsen som lever uden føleser til andre, han har aldrig været forelsket og han vil nok heller ikke komme til og være det på nogle måde. Han spiller mest efter hans natur og han elsker og bryde isen ved og sige tingen lige ud for han har ikke noget med andre væsner.

Ild
Erix er pyroman inden i og derfor har han en stor fascination af ild, han elsker og se ting der brander og han kan os godt selv finde på og sæt ild til ting dog tager han ikke skylden for de ting som han gør, han er kun bange for den ild som han ikke kan styre og det tit ild hvor det er et hus der brander eller andre store ting.

Styrker
Blod
Blod er os en styrke hos Erix for det er jo det som holder ham i live, Erix er jo gammel og derfor behøver han ikke særlig meget blod, han skal kun jage en gang hver uge for eller vil han miste hans magi og styrke som vampyr.

Kontrol over føleser
Erix er i total kontrol over hans føleser, han ved hvordan han skal lukke for dem og åben for dem og derfor er han os god til og hold hans selvkontrol når det kommer til og være tæt på blod.

Månen
Siden Erix var barn har han altid tilbede månen, han har givet sit liv til månens guder og gudinder og derfor kan man tit finde ham på øde områder hvor han tit bruger flere timer på og se på månen for den er en del af ham.

Fysiks styrke
Som alle vampyrer afhænger Erix af hans styrke som vampyr for den betyder liv og død for ham, hans styrke er altid på maks efter at han lige har fået blod men den gå dog ned af igen når han skal til og have blod.

Erix har ikke nogle drage!


Erix
Erix
Newbie

ANTAL INDLÆG : 54

Tilbage til toppen Go down

Godkendt Re: Erix Valentin

Indlæg by Skye Reynolds on Søn sep 16, 2012 8:10 pm

Erix Valentin 1135161182945096271 Du er nu godkendt og har nu mulighed for at emne

Husk at tilmelde dig din gruppe, og oprette din klan! Da alle klaner skal skrives op, så andre brugere har mulighed for at være med i den in game.

LINK TIL KLAN REGISTRERINGEN
Skye Reynolds
Skye Reynolds
Admin

ANTAL INDLÆG : 165

http://dragonslayer.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum