Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Camber Gabriel EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Camber Gabriel EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Camber Gabriel EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Camber Gabriel EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Camber Gabriel EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Camber Gabriel EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Camber Gabriel EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Camber Gabriel EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Camber Gabriel EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Camber Gabriel EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Camber Gabriel EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Camber Gabriel EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Camber Gabriel EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Camber Gabriel EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Camber Gabriel EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Camber Gabriel

Go down

Godkendt Camber Gabriel

Indlæg by Camber on Søn sep 16, 2012 9:51 am


Camber Gabriel ScabbiaCristina
Fulde Navn
Camber Gabriel
Chat Navn
C.G
Face Claim
Cristina Scabbia
Race
Is Dæmon
Eksistens
500 år
Kropsalder
26 år
Samfunds Stilling
Alm.Borger
Bopæl
Camber bor for sig selv i en lille tre værelses lejelighed i Moxt, lejeligheden har et værksted hvor Camber kan bruge sin kreativitet, en anden ting man os skal vide er at det er utrolig kold hjemme hos hende og hun har helst vinder åben når det vinder for hun har ingen behov for varme.
Job - Hobbies
Camber arbejder som overlæge på et psykiatrisk afdeling på et hospital.Personlighed
Spoiler:
Camber er en klog kvinde, hun har bruget hendes liv på studer alt hvad der omkring psykiske lidelser samt personlighedforstyrelser. Hun velovervejer ting og hun kommer altid med et svar som man tit kan bruge, Camber en snu kvinde og hun ved hvordan hun kan spille på folk for hun er klar over hvor det er at man skal ramme når man gerne vil nedbryde en person psykisk. Camber er utrolig respekt løs overfor andre væsner så vel som mennesker, hun elsker og bryde granser og hun overtræder dem tit fordi hun ved at folk tit har en eller anden svaghed når det kommer til fysisk overtrædning af granser.

Camber er en kvinde der overvejer hendes trak, hun bruger altid god til på læg planer og hun overvejer ting med stor omhu, og hun gør ikke ting uden og være kommet frem til en løsning.

Camber er en kreativ kvinde og det ses tit fordi hendes hjem er fuld af maskiner som hjælper hende i hverdagen, hun kører hendes egen lille side hvor hun laver maskiner til de folk som der nu kan betale for det for hun er en kvinde som gerne vil have en god pris før hun begynde på ting.Udseende
Spoiler:
Camber har ikke altid mørket hår, hun er født med hvidt hår men hun har valgt og farve det mørket fordi hun ikke længer lever i naturen. Cambers hud er hvid for hun kommer jo op fra de høje bjerge hvor der altid er sne og derfor har hun altid skulle kunne kamuflere sig med hendes omgivelser, Cambers negle er lang og de minder mere om klør end om små normale kvinde negle for hun har stadig hendes dæmon trak som hun viser en smule frem fra mørket.

Et andre trak der kan ses på camber er at hun har horn ligesom andre dæmoner, dog er i stand til og gemme dem af vejen så andre ikke har muglighed for a se dem når hun gå rundt mellem folk.

Camber gå mest i hendes arbejdes tøj for hun arbejder mere end mennesker gør og derfor vil man normalt se hende i uniform hvis man møder hende på gaden, er man heldig kan man os godt finde hende i hverdage tøj, hun gå mest i skjorter og normale bukser. Camber er ikke helt en kvinde som gå særlig meget op i mode og derfor finder hun tit bare det hun nu kan bruge til hverdagen, hun gå aldrig i vinter tøj og hun er tit ikke den man finder udenfor når det er sommer.


Magier
Manipulation af is

Spoiler:
Camber er fød med evne til og kunne manipuler med is, hun kan omdanne alle former for væske til is så lægen der bare er hydrogen eller oxygen. Cambers magi gør os at hun kan manipuler med temperaturen i hendes krop, hun bruger magi for kunne holde sig kold når hun er inddøres på varme steder. Camber kan os skabe små knive og våben dog skal de holde kolde for ellers vil smelt med det samme og derfor har Camber tit våben på sig for hun kan jo holde kroppen kold som is.

Svagheder
Varme
Som is dæmon hader Camber varme og det os en grund til at hun lever i et hjem hvor der altid er iskoldt, en lille smule varme er nok til og give hende en halv dårlig dag og derfor har hun det tit os lidt hård på arbejde forhold til de andre som hun arbejder sammen med.

Føleser
Camber er en lukket kvinde når det kommer til hendes føleser, hun har svært ved og snakke om dem og hun har tit os problemer med og komme ud med hendes føleser når hun er forelsket i en eller anden.

Ild
Ild er det samme problem som varme dog er effekten ikke helt den samme som med varme, Camber mister sin magi når det kommer til ild og derfor er hun stor set forsvarsløs overfor ild.

Søvn
Camber lider af en Insomnia og derfor har hun heller ikke mulighed for at sove af natur, hun kan tit være oppe i en uge uden og sove og derfor har hun tit svært ved og have et overskud til noget som helt når det kommer til fysiks arbejde. Hvis Camber har mulighed for sove så gør hun det dog kan hun ikke regne med en fast som alle andre rundt omkring hende, hendes Insomnia er en hemmelighed for alle for det har skabet problemer for hende.


Styrker
Kulde
Kulde er Cambers ven for hun kommer jo fra en verden hvor der altid har været helt koldt og derfor ser hun kulde som en ven for hun kan jo ikke fryse.

Nærkamp
Camber er oplært i nærkamp dog er hun ikke helt fair når det kommer til nærkamp, hun har altid små våben på sig og hun tager dem gerne i brug selv hvis det er en kamp uden våben, hun elsker og snyde og i sær hvis hun har mulighed for det.

Snyde rige
Camber er en snyder, det hører til hendes natur og man vil tit opleve at det er umuligt og stole på hende. Hun elsker og bruge andre og hun er god til og spille med andres sind

Våben og teknologi
Camber er en kvinde som ved alt hvad der og vide omkring våben og teknologi for det noget som hun arbejder med i hverdagen og derfor er hun os utrolig klog på emnet, Camber kører hendes egen våben butik på nettet men hun ledveer selv de våben som hun nu laver til folk dog er hendes priser mere til overklassen.

Drage
Camber besider ikke en drage


Sidst rettet af Camber Ons sep 26, 2012 1:49 am, rettet 1 gang
Camber
Camber
Newbie

ANTAL INDLÆG : 5

Tilbage til toppen Go down

Godkendt Re: Camber Gabriel

Indlæg by Skye Reynolds on Søn sep 16, 2012 10:14 pm

Camber Gabriel 1135161182945096271 Du er nu godkendt og har mulighed for at emne
Skye Reynolds
Skye Reynolds
Admin

ANTAL INDLÆG : 165

http://dragonslayer.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum