Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Lør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Tirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Søn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Ons nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Tirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Tirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Tirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Man nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Lør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Lør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Fre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Fre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Fre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Tors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Tors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Varulve

Dragon Slayer :: Start ::   :: Racer

Go down

Varulve

Indlæg by Skye Reynolds on Man feb 13, 2012 12:09 pmVarulve forvandler sig kun når det er fuldmåne. Nogle gange varer det i en uge, andre gange to, det er ganske forskelligt alt efter person til person. Ligeledes er det for hvor stor ulven er.
Selve forvandlingen fra menneske til ulv, er en smertefuld process som alle gennemlever, smerten er dog ganske vist forskellig fra størrelse af ulven man bliver til, og om man er fuldblods varulv eller overført varulv. Du er højere tungere, og mere lydløs som varulv.

De fleste varulve unger er noget større end et normalt menneske barn når det bliver født. Menneske mødre dør ofte under fødslen fordi de ikke kan klarer det pres der kommer igennem en. Dermed er det heller ikke ofte at varulve unger overlever deres første forvandling fra baby til ulve unge, da smerterne er så store at hjernen lukker ned, det er ikke noget en baby kan karapere. Dette gør at varulvene har sværre ved at overleve end Vampyrerne. Af disse grunde sker der ofte indavl i fuldblods varulve slægte.

En varulv kan ikke bruge nogen som helst former for magier i sin udviklede tilstand, de er fanget i en forstørret ulve krop. Få har udviklet evnen til at gå i længere tid på to ben, mens andre må nøjes med at løbe på alle fire.

Der findes ingen modgift mod varulve indfektionen som befinder sig i varulvens mund. Deres spyt har en udryddende celle i sig, som gør at det nedkæmper en masse af de hvide blodlegmer i et hvert offers krop. På nær vampyrer, er det ikke muligt, da vampyrer er døde, og derfor ikke har nogle former for levende celler i sig, udover hvide blodlegmer som Varulvene. Dette gør også at hørelse, syn og lugtesanse samt følelses sans og stedsans bliver hundred gange bedre end før end. De indfekterede er ikke lige så stærke som fuldblods varulve.

En varulv kan have pels varrierende efter egen hår og hudfarve. For det meste ses de i normale efter års farver. Eller sort. Det siges de hvide er noget stærkere i forhold til de andre, og også en del mere sjældne. Denne race har ikke nogen specifik magi der kun tilhører dem, det varrier meget efter egne følelser, det ses ofte at deres største frygt bliver til deres magi. Hvis man for eksempel frygter lyn, får man evnen til at styrer lynet, men ikke at kunne fremmane men styrer dem når der kommer lyn udbrud på himlen.
Der er selvfølgelig stor forskel på den mandelige krop til den kvindelige, når de bliver forvandlet. Kvinderne har mere feminine træk, mens mandens er grove, normalt set er kvindes farver en smule mørker eller lysere end mandens, alt efter års tid.
Af mad spiser de helst gerne råt kød selv i menneske tilstand, deres knogler, og kæbe parti er så stærke at de kan knuse knoglen uden det mindste problemer. Det er dog ganske forskelligt for hvilke knogler de kan knuse, stærke racer er udelukkede. De tørster aller mest efter menneske kød da det indeholder en sød smag af honning.

Skye Reynolds
Skye Reynolds
Admin

ANTAL INDLÆG : 165

http://dragonslayer.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Dragon Slayer :: Start ::   :: Racer

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum