Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
The time has come EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
The time has come EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
The time has come EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
The time has come EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
The time has come EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
The time has come EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
The time has come EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
The time has come EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
The time has come EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
The time has come EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
The time has come EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
The time has come EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
The time has come EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
The time has come EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
The time has come EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

The time has come

Go down

The time has come Empty The time has come

Indlæg by Cali Trival Johansson on Ons sep 05, 2012 8:38 pm

Vi befinder os på markedspladsen i Charis
Det er eftermiddag, solen skinner og varme der mange sjæle som befinder sig ved de forskellige boder, det summer af liv.


Solens stråler havde typisk den effekt på folk, at de smilede en del mere, end når det regnede, det var nu en smugle pudsigt at solen var så meget mere glædes fremkaldende end regnen, hvorfor egentlig? Mens tankerne fór rundt i den unge kvindes hjerne, gik den tynde skikkelse langsomt videre, mens hun kiggede på de forskellige ting der lå på de nydelige boder. Hun holde meget af markedstederne, ikke så meget det at der var så meget liv, egentlig foretrak hun jo at være alene, men de mange skatte som befandt sig rundt omkring, som man kunne være så heldig at støde på, og lige så meget at glemme sit job for en stund. Men kun for en lille stund, da der en grund til hun var her, og det var ikke for at bruge penge, på ting hun alligevel ikke havde brug for, en evne en hver kvinde vidst lå inde med.

Et kort suk undslap hendes læber, mens de store blå øjne, spejdede hen over markedspladsen. Hun havde fået nys omkring at den eftersøgte gik rundt her inde, nu havde hun jagtede ham i godt og vel en måned. Han var virkelig ikke til at opspore, og det var ved at gå hende på nerverne at det skulle tage så lang tid, det var da næsten lige før at hun havde et forhold med denne mand, med alle de informationer hun efterhånden havde samlet ind, men så igen, det var jo ikke lige frem fordi at der var så meget at finde på ham. Ikke noget om han havde bestemte rutiner, der var ikke rigtig noget yndlings restaurant, det var virkelig svært at afgøre hvor man ville finde ham det næste sted.

Hun trak hætten hen over det lange sorte fyldige røde hår, hun bed sig kort i læben, da hun følte at folk var begyndt at kigge lidt for meget på hende, som om de vidste at der var noget i gære. Hun smilede kort til en af de handlende, og fik et smil tilbage, hun åndede for en kort stund op, og lod hendes ben føre hende længere ind i midten af markedspladsen, i håb om at han snart ville dukke op, og at det ikke kun var et falsk tip, ellers skulle hun vidst lige tilbage, og have et alvorsord med hendes stikker.
Cali Trival Johansson
Cali Trival Johansson
Newbie

ANTAL INDLÆG : 7

Tilbage til toppen Go down

The time has come Empty Re: The time has come

Indlæg by Skye Reynolds on Søn sep 16, 2012 8:20 pm

Han forstod nu egentlig ikke selv, hvorfor han egentlig var spadseret her ud, hvad skulle det egentlig gøre godt for, hans tilstedeværelse var ligegyldig, når folk alligevel bare ville få sig en belønning for hans hoved. Så hvorfor havde han egentlig valgt at gå herned? Det gav slet ikke mening. Et opgivende suk kom ud igennem hans læber, det var da også bare så besværligt sådan som tingene kunne være. Det ene øjeblik virkede det som det mest simple, som der overhovedet havde eksisteret her på jorden. Men det næste øjeblik var det bare ikke sådan længere, det var en kompliceret og sofistikeret ting som man ikke kunne sætte nogen beskrivelse på. Men var det ikke sådan ved så mange andre ting? At man ikke kunne sætte navn på tingene, selvom at det virkede så lige til som det nu egentlig gjorde.
Et stille suk gled ud igennem hans læber, imens han overvejede sin færd imod det ukendte, hvor var han egentlig på vej han? Gik han nu egentlig ikke bare, som om han var en helt normal borger i det ellers så racistiske samfund som han nu befandt sig i. Hans hoved kunne serveres på et sølvfad hvor den givende mand ville få flere penge end hvad hans kone og børn havde godt af. Måske var dette sådan som tingene skulle være, måske var det ikke. Han kunne ikke selv helst bestemme hvordan og hvorledes, og havde nu i grunden aldrig rigtig gået op i det, han gik der hvor benene førte ham hen.
Det var nogle dage siden han sidst havde haft sin afsluttende fase i sin månedlige måne forvandling. Men han havde for det meste holdt sig til de mindre landsbyer som så rundt omkring, man kunne vidst ikke engang kalde det for en landsby. De var ikke ligefrem registreret på verdenskortene, men hvad nytte var det egentlig også at skrive alt og alle op på et kort. Hvad en landsby hed var det mest irrelevante at vide. Netop fordi det ikke var til nogen gavn, eller sådan var det i hvert fald for hans vedkommende.
Langsomt fremtonede et gab sig fra hans læber, og udfoldede sig til resten af munden som en smittende syge der havde fundet sted i hans mund. Det hele havde nu ikke så meget mere at gøre omkring kedsomhed eller ej, men det mere omkring at det var en fantastisk fornemmelse der kom når man strakte munden ud til dets fulde udvidelse. Om andre mennesker delte den samme opfattelse som han gjorde. Intet menneske var jo eftersigende, ens. Selvom der gik rygter omkring to originaler som vandrede rundt på må og få. Hvordan og hvorledes det var muligt at have to originaler var ham ikke bevidst, men det var heller ikke sådan så det var det allermest vigtigste, at vide i sidste ende. Et langt suk kom til, de skide tanker altså. Han kunne aldrig finde hvile. Uanset hvordan og hvorledes han gjorde. Det hele virkede som en blur der aldrig rigtig ville give det rette svar, eller en rum tids fred fra at spekulere på hvad det egentlig var at denne blur skulle forestille i skarp tilstand. Men intet var lige til, skønt man ville ønske det.
Skye rettede sig kort op så skulderpladerne blev taget tilbage, så han kunne slappe af i ryggen, og ikke ende med at have ondt i ny og næ. Selvom han sjældent kom i tanker omkring denne, rette indstilling til ryggen og krops holdningen. I gamle dage var det jo ikke ligefrem sådan at de mindre fine damer skulle ranke ryg og se trodsige og elegante ud, det lå ikke til deres stilling. Hvorimod det var en anden sag hvad angik de mere adelige folk.
Skye Reynolds
Skye Reynolds
Admin

ANTAL INDLÆG : 165

http://dragonslayer.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum