Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Su Hem Maey - Karakterskema. EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Su Hem Maey - Karakterskema.

Go down

Godkendt Su Hem Maey - Karakterskema.

Indlæg by Su on Ons sep 05, 2012 8:11 pm

Su Hem Maey - Karakterskema. 2j3ik2a


DET GENERELLE
Su Hem Maey - Karakterskema. 657fw3
Fulde Navn
Chat Navn
Face Claim
Su Hem Maey
Denryu
Kat Kalashnikov
Race
Eksistens
Kropsalder
Blanding: Trold x Isdæmon
29 år
Ligner en på 26.
Samfunds Stilling
Bopæl
Job - Hobbies
Vælg mellem følgende:
Alm. Borger
Drage Ridder
Drage Ridder lærling
Dusør Jæger
Kriminel
Slave
Sorte Ridder
Efterlyst

Sæt
Kode:
[u][/u]
under, den stilling du har valgt
Charis: Shasti Kvarteret.
Laver utallige væddemål med mange skumle typer, for at tjene nemme penge. Kan også finde på at stjæle en håndtaske eller to. Findes en velhavende mand eller kvinde, kan hun finde på at ty til prostitution, bare for at tjene nogle knaster (penge).


Personlighed
Su er den temperamentsfulde type, som man altid regner for at have haft en barndom med at være bøllen i skolen, og den, der aldrig klarede de skriftlige fag - men som tilgengæld var fantastisk i de atletiske. Og det var også sådan det foregik for Su. Hun har været vokset op i et fattigt miljø, hvor de eneste penge man tjente som lille, var når man stjal fra de endnu mindre. Hendes far var ikke ligefrem Sus favorit, som den bastard af en sadistisk Isdæmon han var, da hun stadig var mindreårig. Han elskede at lære hende at forsvare sig, og angribe, på den hårde måde - ved konstant at sætte fælder op, eller pludselig give hende et hårdt stød i kæben, uden nogen form for advarsel. Desværre var der ingen hjælp at hente fra moderen, da hun var en rigtig fuldblods Trold. Derfor havde hendes mor altid sagt, at hvis Su fik tæsk, havde hun satme også fortjent den. Eller så ville moren selv stikke Su en lussing, og med moderens medfødte kræfter gav den altid et detaljeret rødt mærke af hånden, og så ville hun sige til Su, at far altid havde ret - uanset hvad! Og den form for opdragelse påvirkede selvfølgelig Su kraftigt, især mentalt. Hun blev de første par år, cirka da hun har været 10-14 år, ret så indelukket og forsigtig. Hun var centeret for al mobning, fordi hun konstant blev klippet skaldet, og fordi hendes krop altid var dækket af blå mærker. Men da hun nåede starten af teenage-årene, ændrede hun sig drastisk. Hun valgte for sig selv at blive stærk, at gøre sine forældre stolt, og blev hurtigt kendt som den mest mentalt forstyrrede tøs, det beskidte kvarter havde boende. Hun begyndte selv at mobbe alle, også dem der var større end hende, og hun lærte at lave væddemål med skumle, dumme væsner, der ikke kunne vindes af andre end hende. Hun påtog sig med glæde rygtet om, at hun havde stået for et mord, hun i virkeligheden aldrig havde været med til. Og siden dengang har Su været en ustyrlig, fremfusende og aggressiv ung kvinde, med tendenser til at være fuldkommen ulogisk.

UDSEENDE
Sus krop er spinkel, men dog let markeret af muskler grundet troldegenet. Hendes øjne er mørke, og skifter farve alt efter lysmængden, der rammer dem. Hendes hud skifter, alt efter årstiderne, imellem enten at være en smule hvidlig eller let gylden. Su skifter rimelig tit hårfarve, alt efter hvordan hendes humør er, og hvilken stil hun på de forskellige tidspunkter er iført. Hun har ekstremt mørke og ufatteligt tynde øjenbryn, der laver en spektakulær bue. Hendes læber er en smule fyldige, men ikke for meget, og laver den såkaldte ''Armors bue''. Su er udstyret med en meget lille barm, men tilgengæld har hun også en dejligt smal talje, der fremhæver hendes femininitet lidt mere, på trods af den manglede fyldighed ved brystkassen. Derudover har Su et par heldigvis slanke ben, dog også markeret en smule af muskler, samt kort hår, der cirka når til hendes underkæbe. Su har ''dekoreret'' sin krop med piercinger og forskellige tatoveringer. Antallet af piercinger stiger og falder hele tiden, men indtil videre har hun 6 faste tatoveringer, som hun har svoret på aldrig at fjerne igen. Sus negle, både på hænder og fødder, vokser med en uhyggelig hastighed - og så er de dobbelt så hærdede, som almindelige menneskenegle. Derudover, når hun åbner munden, kan man se nogle pløkskæve, dog hvide skarpe tænder, der minder om en ulvs.

MAGIER
Magi I
Magi II
Magi III
Ice Hammer
MAGI LÅSTMAGI LÅST
En tyk skorpe af is dækker en af Sus arme. Den er selvfølgelig stærk, men kan slås i stykker med den rette portion slagkraft.
Indtil videre kan hun ikke styre sin evne nok til at lave fingre, så det ligner bare at hun har proppet armen ind i et stort, gennemsigtigt pistolskud.
MAGI LÅST
MAGI LÅST


SVAGHEDER
(stil det op som en skala fra 1 til 4, hvor grad 1 er det svageste punkt og grad 4 er det mindst svageste punkt)
Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Hede.
Synet.
Alkohol
Mareridt
Udsættes Sus for høj varme af nogen art, fremskyndes en masse bivirkninger. For eksempel: Røde, kløende pletter på de blottede steder. Kraftig migræne, der gør det umuligt for hende at tænke klart. Pludselig kvalme, der fører til megen opkast. Hun mister også sin appetit, og ender nogle gange med at hoste eller kaste blod op.
Su er ekstremt nærsynet, og skal næsten altid knibe øjnene sammen, for at se noget langt væk. Tilgengæld, når det kommer til nære genstande, har hun fordelene - angribes der lige foran hende, har hun nemt ved at se bevægelserne lidt langsommere, end andre ville. Men kun lidt. Men desværre, på grund af hendes nærsynethed, er hun heller ikke rigtig i stand til at bevæge sig rundt om natten. Hun ville intet kunne se.
Su elsker alkohol, og drikker næsten ikke andet, hvis hun kan. Desværre bliver hun alt for let fuld, og det ender altid i, at hun er nøgen et eller andet tilfældigt sted, sammen med en eller anden tilfældig pige eller dreng, som hun i fuld tilstand har voldtaget. Altså er det ekstremt dumt at lade hende blive fuld, da hun mister kontrol over al logisk sans, og hun sagtens kan finde på at gøre alle mulige kriminelle handlinger, uden at tænke på konsekvenserne overhovedet. Efter en aften med at være fuld, har hun tit et par tømmermænd. Heldigvis er de ikke så stærke, på grund af hendes medfødte stærke mave.
Su har mindst 2 mareridt, per nat. Uanset hvor, hvordan eller hvornår hun sover, så er der altid mareridt klar til at hærge hendes sind. Tilgengæld er hun så heldig, at hun efter et par timer fra opvågningen, glemmer alt om mareridtene. Men de har dog stadig en lille virkning, hvor hun uden at indrømme det, er lidt mere nervøs for noget hun har drømt om, den første dag, end hun normalt ville være. Altså, drømmer hun om biler der kører hende ned, rykker hun længere væk fra bilerne, end ellers dagen efter drømmen.


STYRKER
(stil det op med en skala fra 1 til 4, hvor grad 1 er den der styrker din karakter allermest og grad 4 mindst)
Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Slagkraft
Ulogisk
Forsvar
Fingerfærdig
Hendes muskler, på grund af troldegenet, er rimelig stærke. Bedre end et menneskes, svagere end en fuldblodtrolds.
Istand til at finde på de mest ulogiske handlinger, at udføre, i en kedelig eller farlig situation.
Pågrund af de mange års slag, se personligheden, er Sus krop hærdet ret så kraftigt. Så hun er mere modtagelig overfor slag, og har en lav smertetærskel i forhold til normalen.
Hun er efterhånden, efter en del måneders træning med at luske penge ud af dametasker, blevet ret god med sine fingre. Især når det kommer til at fiske efter penge, uden at andre lægger mærke til det.


DRAGE
(spring dette felt over, eller slet det hvis du ikke er drage ridder, drage ridder lærling eller Sorteridder)

Drage Udseende
(En detaljeret drage beskrivelse omkring dets udseende, ikke andet)
Drage Navn
Drage Udgave
Drage Speciale
Tilholds Område
INDSÆT NAVN
Spoiler:
Slange
Vingede
Firbens

Hvis det er en
blandet drage race skriv
dets krydsninger under de
resterende udgaver
Sæt
Kode:
[u][/u]
under udgaven
INDSÆT SPECIALE
HVOR ER DEN FRA


Sidst rettet af Su Tors sep 06, 2012 4:07 am, rettet 1 gang
Su
Su
Gossip Redaktør

ANTAL INDLÆG : 35

Tilbage til toppen Go down

Godkendt Re: Su Hem Maey - Karakterskema.

Indlæg by Amaranth on Tors sep 06, 2012 4:19 am

Su Hem Maey - Karakterskema. 1135161182945096271 Du er nu godkendt og har nu mulighed for at emne
Amaranth
Amaranth
Hjælpe Admin

ANTAL INDLÆG : 180

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum