Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Cali Trival Johansson EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Cali Trival Johansson EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Cali Trival Johansson EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Cali Trival Johansson EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Cali Trival Johansson EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Cali Trival Johansson EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Cali Trival Johansson EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Cali Trival Johansson EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Cali Trival Johansson EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Cali Trival Johansson EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Cali Trival Johansson EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Cali Trival Johansson EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Cali Trival Johansson EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Cali Trival Johansson EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Cali Trival Johansson EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Cali Trival Johansson

Go down

Godkendt Cali Trival Johansson

Indlæg by Cali Trival Johansson on Tirs sep 04, 2012 9:37 pm

Cali Trival Johansson 2j3ik2a


DET GENERELLE
Cali Trival Johansson Dsc_0054_180399601-1-1
Fulde Navn
Chat Navn
Face Claim
Cali Trival Johansson
Cali
Johanna Herrstedt
Race
Eksistens
Kropsalder
Lys Elver
375
21
Samfunds Stilling
Bopæl
Job - Hobbies
Vælg mellem følgende:
Alm. Borger
Drage Ridder
Drage Ridder lærling
Dusør Jæger
Kriminel
Slave
Sorte Ridder
Efterlyst

Tæt ved Vaecaesin
Fuldtids Dusør jæger


Personlighed
Cali har aldrig rigtig være den store deler med hvordan hun havde det, og ej heller omkring hvordan hun egentlig følte omkring hendes omverden. Hun var den stille lille pige, som gjorde som hun fik besked på af hendes forældre, hun var aldrig sammen med andre på hendes alder, fandt aldrig venner, og fandt aldrig en at holde af. Nej hun gik mere op i at lære, og bruge den viden som hun fik tildelt både af hendes far, og af læremesteren. Lige som alle andre elver, går hun meget op i hvordan folk taler til hende, og har et yderst stort temperament, hvis der er nogen som der skal virke nedladende, eller direkte fornærmer hende, eller hendes kultur, og har altid været utrolig krigerisk, helt fra barnsben af var hun ikke bange for at slå fra sig, hvis hun følt sig ordentligt behandlet, både med ord men og såvel med næverne. Alt i alt, kan man sige at Cali er og altid vil være en lukket bog, og der er ingen som der nogen sinde kommer til at kende hende fuldt ud, da det ikke en gang er sikkert at Cali ved hvem hun i det hele taget er, hvilket også kan beskrives som en af hendes største svagheder, da hun ikke kan være fuldt ud inde i kampen, når hun ikke en gang ved hvor hun selv står. Hun lever livet som det er, og har aldrig rigtig tænkt over, om der var noget hun kunne gøre bedre.

UDSEENDE
Cali er en høj, spinkel og ikke særlig robust bygning. Hun er meget fin i hendes linjer, med en smal næse, nogle smalle læber, og nogle meget små og let runde kurve. Der er i hvert fald ikke særlig meget at råbe hurra over, når det kommer til hendes bygning, javist har hun nogle kvindelige former, men det forsvinder meget hurtigt ind i at hun er meget tynd, ja nærmest kun skind og ben. Men man skal ikke lade sig snyde, bag dette tynde ydre ligger en smidig sjæl med kræfter man ikke skulle tro kunne findes i så tynde arme, men hvis man kigger ordenligt efter kan man tydelig se musklerne er til stede, under den finde kridhvide hud. Hendes øjne er dog til gengæld ikke små og fine. Nærmere utrolig store dådyr øjne, store og flotte dyb blå øjn farve, et af hendes største våben hvis alt skulle gå hen og gå fuldstændig galt. Men ellers har hun aldrig tænkt på sin krop andet end som et redskab, hun gider ikke bruge timevis på at vælge et outfit hun skal have på, og sminke har aldrig været hende. Hvis man virkelig skulle være så heldig at se hende gøre noget ud af sig selv, skulle det virkelig være en stor begivenhed, eller også skulle det hjælpe hende for at fange en forbryder. Hun er en af de piger, som virkelig kan sige, what you se is what you get.

MAGIER
Magi I
Magi II
Magi III
Havhvepsen
MAGI LÅSTMAGI LÅST
Beskrivelse:
Lige som den lille brandmand, som lever i det australske vand, bære Cali samme gift i hendes negle, som brandmanden har i sine flere meter lange fangearme. Giften bliver sprøjtet ind i offertes blodbaner, ved at hun griber fat i armen hvor hendes negle vil vokse ned til blodbanen, så snart at neglene vil komme i kontakt med blodet der pumper rundt i personens krop. Typisk bruger hun den kun til at svække personen, da det er især effektivt når hun skal fange forbryder for deres dusør overhoved. Men hvis personen ikke får modgiften inde for et hvis tidsrum, vil skabningen dø. Selvfølgelig har denne gift ikke altid samme effekt på alle, men den vil gøre helvedes ondt lige meget hvad.

MAGI LÅST
MAGI LÅST


SVAGHEDER
(stil det op som en skala fra 1 til 4, hvor grad 1 er det svageste punkt og grad 4 er det mindst svageste punkt)
Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Hendes Fader
Temperament
Enspænder
Allergisk
Beskrivelse:
Lige fra hun var lille, har hendes far altid været hendes forbillede, og selvom at hun ikke ende med at være den som han ønskede, så sætter hun stadig hans ønsker højt, og hvis man virkelig skal påvirke hende, skal man bruge ham imod hende, på hvilken som helst måde, vil hun til sidst bryde sammen. Hun kan ikke kæmpe imod, at lige præcis den mand, er den eneste mand som hun i hele sit liv har prøvet at gøre stolt, men aldrig rigtig har haft heldet med sig, og selv så lang tid efter, prøver hun stadig, trods hun virker så ligeglad.

Beskrivelse:
Temperament har altid været en af hendes store problemer, og såvel svagheder, da hun ikke kan tage hvis man sviner hende eller hendes folk til, dette har ledt hende ud i nogle situationer hvor hun ikke kunne bunde.

Beskrivelse:
Cali er og bliver for altid en enspænder, hun kan ikke binde sig til folk, lige meget hvor meget hun gerne ville, og dette gør også at hun stort set ingen venner har, og nogen gange kan hun stå helt alene, hvilket er meget hårdt til tider, og når hun så virkelig står i situationer som ser virkelig sorte ud, har hun ingen hun kan længde sig op af, hvilket selvfølgelig for alle, vil føre en til randen af vanvid.

Beskrivelse:
Cali er stærk allergisk over for Nikkel og kviksløv, som gør at hele hendes krop bliver syg, og hun kan ligge i sengen en dag eller to, på grund af stærkt hævet øjne og udslæt på arme og ben, hvis hun kommer i alt for meget kontakt med disse to ting. Det er ikke særlig tit det sker, da hun er ultra påpasselig omkring at komme i kontakt med det.STYRKER
(stil det op med en skala fra 1 til 4, hvor grad 1 er den der styrker din karakter allermest og grad 4 mindst)
Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Naturen
Viljestyrke
Hurtighed og Smidighed
God Skytte
Beskrivelse:
Cali er som et es når hun befinder sig i skoven, sammen med både planteriget såvel som dyreriget. Hun vil altid have visse fordele ved at være i skoven, både hvad der angår at kæmpe mod sin modstander, som bare ren spirituel. Når hun føler at hun er uoplagt eller energi niveauet er fuldstændig i bund, skal hun bare bruge nogle dage blandt skovens tætte skovbund og fugle sang, også vil hun hurtigt være ovenpå igen. Dette er også det eneste sted hun virkelig føler hun har mulighed for at prøve på at finde sig selv.

Beskrivelse:
Lige meget hvordan, lige meget hvad hun skal ofre, og lige meget hvor. Så skal Cali nok finde viljestyrken frem til at gøre det som der er forventet af hende, så længe hun selv mener at det er noget hun har lyst til at gøre. Hun er en hård negl, og der skal en del til at knække hende, desværre er det jo så også sådan, at når man så finder de ømme punkter, går hun ned som et flag. Men hurtigheden og smidigheden, giver hende også en stor fordel inde for nærkamp.

Beskrivelse:
Som medfødte evne, er Cali super hurtigt på sine lange tynde stænger, og desuden meget smidig, og kan komme igennem de mest mærkelige forhindringer, som man typisk ikke rigtig skulle tro var muligt, og sammen med sin viljestyrke, finder hun en utrolig udholdenhed frem.

Beskrivelse:
Cali er faktisk ret god med en bue og en pil, som hun altid har hængende over hendes skulder, ikke lige så god til, men med hendes smidighed, og viljestyrke, gør det igen at hun bliver bedre for hver dag der går når hun øver sig inde for denne disciplin.DRAGE
(spring dette felt over, eller slet det hvis du ikke er drage ridder, drage ridder lærling eller Sorteridder)

Drage Udseende
(En detaljeret drage beskrivelse omkring dets udseende, ikke andet)
Drage Navn
Drage Udgave
Drage Speciale
Tilholds Område
INDSÆT NAVN
Spoiler:
Slange
Vingede
Firbens

Hvis det er en
blandet drage race skriv
dets krydsninger under de
resterende udgaver
Sæt
Kode:
[u][/u]
under udgaven
INDSÆT SPECIALE
HVOR ER DEN FRA
Cali Trival Johansson
Cali Trival Johansson
Newbie

ANTAL INDLÆG : 7

Tilbage til toppen Go down

Godkendt Re: Cali Trival Johansson

Indlæg by Amaranth on Ons sep 05, 2012 7:34 am

Cali Trival Johansson 1135161182945096271 Du er nu godkendt og har nu mulighed for at emne
Amaranth
Amaranth
Hjælpe Admin

ANTAL INDLÆG : 180

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum