Dragon Slayer
SIDEN ER NU ÅBEN!!

VI MANGLER KUN!

  • EN LILLE OVERRASKELSE VI HAR TIL JER BRUGERE


MEN DET SKAL IKKE HOLDE JER FRA AT TILMELDE JER, ELLER LOGGE PÅ, OG DERMED OGSÅ SKRIVE JERES KARAKTER SKEMA SÅ I KAN EMNE!

GOD FORNØJELSE!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Staff
Admin
Skye Reynolds
Hjælpe Admin
Amaranth
Aknatuf
Redaktør
Su
Facebook Gruppe
Shortcuts
Regler

FaQ

Plot Historien

Racer

Nyheder

Faceclaim

Karakter Skema

Dusører
Latest topics
» Karakter Skema
Octavia Erant Lupus EmptyLør nov 17, 2012 11:57 am by Skye Reynolds

» Pictures of a dragon // Sajro
Octavia Erant Lupus EmptyTirs nov 13, 2012 7:06 am by Amaranth

» A child in play *Emne Søgning*
Octavia Erant Lupus EmptySøn nov 11, 2012 6:35 am by Auden

» Ja jeg søger, specielt i forhold til det nye Event. ^^
Octavia Erant Lupus EmptyOns nov 07, 2012 2:32 am by Auden

» Looking for life
Octavia Erant Lupus EmptyTirs nov 06, 2012 10:13 am by Auden

» Auden Archwood
Octavia Erant Lupus EmptyTirs nov 06, 2012 10:02 am by Amaranth

» Hiding in the dark // Oliver G. Manors
Octavia Erant Lupus EmptyTirs nov 06, 2012 4:21 am by Oliver G. Manors

» De tre første der skriver for et gratis emne!
Octavia Erant Lupus EmptyMan nov 05, 2012 11:56 pm by Sajro

» Let's make history. (Emnesøgning)
Octavia Erant Lupus EmptyLør nov 03, 2012 7:18 am by Erix

» Rokstavir
Octavia Erant Lupus EmptyLør nov 03, 2012 12:29 am by Aknatuf

» QUIZ!
Octavia Erant Lupus EmptyFre nov 02, 2012 9:48 am by Skye Reynolds

» Akna Nji Untuk
Octavia Erant Lupus EmptyFre nov 02, 2012 7:59 am by Amaranth

» Åbningen på Halloween ballet!
Octavia Erant Lupus EmptyFre nov 02, 2012 7:50 am by Amaranth

» Rokstavir - Konkurrence
Octavia Erant Lupus EmptyTors nov 01, 2012 10:12 pm by Skye Reynolds

» Rokstavir - Event
Octavia Erant Lupus EmptyTors nov 01, 2012 10:08 pm by Skye Reynolds

Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Auden

Vores brugere har i alt skrevet 832 indlæg in 185 subjects

Octavia Erant Lupus

Go down

Godkendt Octavia Erant Lupus

Indlæg by Gæst on Tors aug 30, 2012 7:09 pm

Navn - Octavia Erant Lupus
Chat Navn - Octavia

Race - Varulv

Fysisk Alder - 23
Faktiske Alder - 23


Udseende

Octavia ligner en typisk ung kvinde. Hun er ca 165 høj og vejer 55 kilo. Hun har (meget) langt hår, samme farve som trækul, der rækker helt ned til hendes knæ. Hun har store lysebrune øjne og let fyldige, lyserøde læber. Høje kindben og en lettere kraftig kæbe giver hende et lidt robust udseende, men det robuste i hendes ansigt bliver nemt udlignet af hendes milde blik og lette smil.
Hun måler ikke så meget i de tre størrelser, tværtimod så er hun faktisk ret 'lille'. I stedet så er hun ganske slank og atletisk anlagt. Nogle få steder kan man se hendes muskler aftegnet svagt på kroppen.

I hendes Lycan form har er hun ca 2.3 meter lang(snude til halespids), 1.5 meter høj og vejer godt og vel 80 kilo. Pelsen på hendes ryg, hale og hoved har næsten samme farve som hendes hår, dog lidt lysere. Pelsen på hendes underside er derimod is-grå.
I Lycan form har Octavias øjenfarve ændret sig til en mere rødlig, mørk cerise farve.
Hun har medium lange ben, store poter og en busket hale samt en robust, men alligevel feminin(så feminin som en ulv kan være), krop.
Hele hendes positur som Lycan er normalt afslappet og neutral, men et forkert skridt og hun står klar til angreb.



Personlighed
Octavias personlighed kan kort beskrives med billedet som ses ovenover. Hun er en rolig og afbalanceret person der er venlig mod de fleste. Hun har det nemt ved at forholde sig positiv i de fleste situationer men i tilfælde af at hende selv, familie eller venner bliver 'trådt på', svinet til eller på anden måde er udsat for ting som hun ikke er enig i, træder hendes vrede igennem. Hun er en ulvemor både i menneskelig natur og i sin Lycan form. Når først hun holder af og stoler på nogen, så vil hun gøre næsten hvad for helst for dem.
En vred Octavia er en kvinde som ingen skrupler har. Hvad end der står i vejen for hende, forsøger hun at nedkæmpe.
I det tilfælde at Octavia går ud af kontrol er der en måde at stoppe hende på, eller bare få hende til at falde lidt mere til ro. Klassisk musik, mere præcist klassisk streng musik; Cello, Violin, Brachs etc.
Det er skrevet som både en svaghed og en styrke da en fjende kan udnytte det til hans fordel hvis hun er i Lycan form, og kan betegnes som en styrke da hun selv er en meget god Cellist.

Ud over dette er Octavia som sagt en kærlig, rolig og venlig person som ikke er voldelig eller på anden måde fjendtlig medmindre hun har grund til det.


Magi
Pulse er en evne der gør Octavia i stand til at sende trykbølger afsted. Jo mere område de skal dække for at ramme et mål, jo svagere bliver 'pulsen'. Det er af denne grund at Octavia bruger Sifu Kifu, kampkunsten når hun kæmper. Denne kamp teknik fokusere på hurtigt at komme ind fra længere afstand vha spring etc. Ellers har denne kamp kunst få defensive muligheder, og det samme har Octavia.

'Pulse' fungere på den måde at hun, ved at udsende en trykbølge, kan pulverisere eller beskadige noget. En træplade med nogle få centimeters tykkelse vil f.eks få et gabende hul gennem sig hvis hun lægger hånden på det og sender en trykbølge igennem det.
'Pulse' kombineret med hendes egne slag og andre fysiske angreb medvirker til ikke blot at skade overfladiske skader, men også interne. Et velplaceret slag vil f.eks kunne rive en nerve over. I fremtiden vil hun måske endag kunne brække en knogle.


Svagheder
Fuldmåne - I Lycan form er hun ude af stand til at skældne mellem ven eller fjende. På samme tid er hun paralyseret af smerte i den tid forvandlingen tager sted.

Long-range kamp - Både som 'menneske' og Lycan skal hun tæt på for at kunne gøre nogen som helst skade. Dermed er hun ikke til megen nytte på lang afstand.

Vand - Hun lider af en mindre vandskræk som går igen i hendes Lycan form. Hun er ikke glad for store mængder vand og går i panik hvis hun befinder sig i midten af en sø eller lignende. Ellers gør vand hende blot langsommere og lidt mere klodset.

Klassisk streng musik - Klassisk Streng Musik; Cello, Violin, Brach etc. kan få hende til at slappe af når hun er i sin Lycan Form. På den måde kan det udnyttes af hendes fjender.

Styrker
Fuldmåne - I Lycan form er hun væsentlig hurtigere, stærkere og laver også mindre lyd. Hendes sanser er også forstærket.

Sifu Kisu(Nordlig Shaolin kampkunst) - Hun er mere end blot en nybegynder. Hun kender kunsten næsten ud og ind. Har endda et sort bælte i kunsten. Hun bruger denne disciplin sammen med hedes Pulse evne for at få maksimum effekt.

Hurtigt tænkende - Næsten uanset hvilken situation hun er i, kan Octavia tænke og reagere hurtigt. Dermed kan både hendes bevægelser men også tunge, være skarp. Det samme gælder i hendes Lycan form. Selvom hun her ikke har den samme avancerede tankegang, så er hun stadig meget hurtigt tænkende og løber ikke bare ind i hvad hun jagter, hvis hun jagter noget.

Klassisk streng musik - En styrke da hun selv er en god Cellist og kan overkomme stress eller lignende ved selv at spille eller lytte til det.

Bopæl
Medium/stor lejlighed i Dos Stræde

Job/Hobbies
Octavia er Cellist af profession. Hun optræder til nogle få koncerter. Det virker ikke som meget, men det er skam nok til at få økonomien til at løbe rundt. I hendes fritid øver hun sig på sin Cello, men træner også Sifu Kifu, Nordlig Shaolin Kampkunst.

Stilling
Drage Ridder Lærling

Side Note: Fuldmåne er skrevet ind som både svaghed og styrke da den gør hende stærkere (styrke) men samtidig gør at hun ikke kan kende mellem ven eller fjende (svaghed)


Sidst rettet af Octavia Erant Lupus Fre aug 31, 2012 8:43 pm, rettet i alt 4 gange

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Godkendt Re: Octavia Erant Lupus

Indlæg by Skye Reynolds on Tors aug 30, 2012 10:50 pm

Octavia Erant Lupus 1135161182945096271 Du er nu godkendt, og har nu mulighed for at emne


Sidst rettet af Skye Reynolds Lør sep 01, 2012 9:05 pm, rettet 1 gang
Skye Reynolds
Skye Reynolds
Admin

ANTAL INDLÆG : 165

http://dragonslayer.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum